donderdag 17 september 2015

Gebruikte hobbykas te koop

Kas Tuinkas Hobbykas Kweekkas Pepper 1x 1x 1serre. Vind hobbykas gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte hobbykas te leveren. Wij combineren nieuwe materialen met .

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. U kunt er namelijk voor kiezen om de hobbykas te laten maken van gebruikte kasmaterialen uit de professionele kassenbouw. Een dergelijke hobbykas heeft twee voordelen. U heeft een kas van zeer goede, professionele materialen voor een consumentenprijs.


De collectie wisselt regelmatig. Door de tijd zijn daar hobbykassen , overkappingen, gebruikte kassen en speciale kassen voor de horeca aan toegevoegd en worden er ook veel kasprojecten in binnen- . Er zijn standaard modellen leverbaar, uiteraard aan uw eigen behoeften en wensen aan te passen.

Te koop : tunnelkas (meer dan ha groot). Op deze site vindt u informatie over uw muurkas, hobbykas , zowel victoriaans als maatwerk in iedere afmeting, nieuw en gebruikt. De één wil alleen materialen geleverd hebben, de ander een complete verzorging en de derde zoekt gebruikte materialen. Geen enkel probleem, van Vliet Kassenbouw levert veel gebruikt materiaal uit . Wij raden u aan om een professionele kas te kopen met voldoende capaciteit. Een professionele kas kan ook makkelijker . Met een verwarmde hobbykas kunt u de kas natuurlijk ook gebruiken als schildersatelier.


Mooier krijgt u het daglicht niet binnen. Maar natuurlijk kunt u de gebruikte victoriaanse kas ook gebruiken als een gewone hobbykas. Wij zijn al meer dan jaar actief in de . Onze verschillende leveranciers zoals Janssens Alusystems, Vitavia en ACD tuinkassen hebben een mooi assortiment victoriaanse kassen met voldoende mogelijkheden om de kas naar uw wens te leveren. Het zelf opkweken van groenten en planten geeft meer dan voldoening.


Van een goede kas heeft u 3dagen per jaar plezier. Al onze hobbykassen zijn gemaakt van gebruikte en nieuwe . Naar keuze in aluminiumkleur of klassiek groen.

Mocht uw hobbykas niet tussen onze online hobbykassen staan raden wij aan om even te bellen met onze adviseurs. Vaak is maatwerk mogelijk en krijgt . Embregts kassenbouw , voor professionele gebruikte kassen en hobbykassen. Tip: wie een gebruikte kas wil kopen moet nu, om deze tijd van het jaar, gaan kijken op marktplaats etc.


In het voorjaar wil iedereen een kas en wil niemand ze kwijt, je betaalt er dan veel meer voor, omdat er haast geen aanbiedingen zijn. Zojuist heb ik even gekeken, er staan er verschillende te koop , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts