woensdag 23 september 2015

Betonnen bak woonark te koop

Koop of Verkoop woonark op Marktplaats. Goede betonnen bak , merk betonna. Eventueel is het ook mogelijk alleen de bak af te nemen. Dan laten wij de bovenbouw slopen. Zoekt u een WOONBOOT TE KOOP ?

Of wilt u uw WOONBOOT VERKOPEN? Hans Willemsen (AWN) vindt of verkoopt uw woonboot gegarandeerd! Het maken van een betonnen casco, vanaf een werktekening.


De bak zal tijdens de bouw door ons in eigen beheer gestort worden in onze werf in Leeuwarden. Wij kunnen uw betonnen casco uiteraard in verschillende afmetingen en diktes leveren. Op een populaire locatie aan de Linie in Velserbroek ligt een leuke maar gedateerde woonark te wachten op een handige nieuwe eigenaar die een flinke opknapbeurt.


Recreatiewoonark met betoncasco.

Afmeting van dit drijvende terras is x. Hoogeveense aak: Vraagprijs € 55. Betonnen casco, de hoogte is ca. Slechts hoogstzelden komt een combinatie van paardenvoorzieningen, tuin en woonark met vrij uitzicht over het water beschikbaar. Ik heb veel last van condens en vocht in de betonnen bak van mijn woonark. De betonnen bak heeft een dikte van 18cm waarin een dubbel wapeningsnet is aangebracht.


Geachte lezers, Ik ben van plan om een tweedehands woonark aan te kopen , maar heb twijfels of de uitwatering voldoende zal zijn voor de plek waar ik de ark wil afmeren? Op deze nagenoeg onbekende plek, in Almere, midden in de natuur waant u zich in een paradijs waar u kunt wonen waar anderen recreëren. Wij verkopen onze geweldige woonark voor een hele lage prijs omdat onze nieuwe ark binnenkort. Woonboot te koop Almere. Enig achterstallig onderhoud wat betreft het hout op de achterwand.


Markeer favoriet Rapporteren Bekijk huis. Foto Utrechtse jaagpad 73b. Eenvoudig in lengte en breedte aan te passen steigerdelen.


Hercules Floating Concrete produceert modulaire koppelbare betonelementen die bij uitstek geschikt zijn als drijvende steigers.

Dan droomt u bijvoorbeeld van een woonark of watervilla met een betonnen casco, woonboot met een ijzeren casco of een woonschip met een ijzeren casco, al of niet zelfstandig varend. Wellicht bent u van plan een woonboot te kopen ? Beëdigd Makelaar in waterwoningen in Amsterdam, Gooi-, en Vechtstreek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts