vrijdag 11 september 2015

Gezinszwemmen 22 januari

Wanneer zijn de zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen in Arnhem open ? Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden. Tijdens recreatief zwemmen kun je heerlijk genieten in de baden van De Grote Koppel en Valkenhuizen. Dobber relaxt rond in het warme water.


Laco sportcentrum Strijen is gelegen aan de rand van het centrum, vlakbij de sportvelden.

Het complex is via de rondweg gemakkelijk te bereiken en heeft volop parkeergelegenheid. Je bent hier aan het juiste adres voor zwemlessen en verschillende groepslessen zwemmen. Openingstijden voor vrijzwemmen tijdens de mei- en herfstvakantie.


Pasen, zondag april en maandag april . Zwemmen , springen, spetteren en duiken met het hele gezin. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad.

Dat moeten we vaker doen! Zondag januari is het wedstrijd bad vanaf 13. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden in het Zwemcentrum zoals waterpolo, . Kijk hier voor meer informatie.


Iedere zondagochtend kunt u met uw kind(eren) oefenen voor zwemdiploma A, B of C. MultiSwim plus op dinsdag en donderdag. Zwem- en recreatiebad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is een prachtig modern zwemba met zowel binnen- en buitenbaden. Voor ieder is er iets te vinden! VIDEO SWIM2PLAY Klik op de afbeelding en bekijk de prachtige video over Swim2Play in ons zwembad. START MET ZWEMLES A ZONDER WACHTTIJD!


Je kunt nu bij ons met zwemles A beginnen zonder wachttijd op do. In zwembad het Zuiderpark kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht.


Nieuwjaarsdag, gesloten.

Eerste Paasdag, gesloten. Tweede Paasdag, gesloten. Hemelvaartsdag, gesloten. Wil je werken aan je conditie? Banenzwemmen is een ideale manier om te werken aan je fitheid.


Het is gezond voor je lichaam en werkt erg ontspannend. Elke week heeft u opnieuw de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak en op welk tijdstip . Recreatief zwemmen alle baden en banenzwemmen , beide jaar en ouder . Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad. In zwembad Valkenhuizen geniet je van schoon zwemwater en veel leuke attracties. Het bad heeft het keurmerk Veilig en Schoon. In onze restaurants is er keuze uit warme of koude . LET OP: op vrijdag december komt het banenzwemmen van 18:- 20:uur te vervallen.


Van december tot januari is er een aangepast rooster voor het banenzwemmen. Trimzwemmen conditie, Diepe bad. ABC zwemmen , Alle baden. Vrijzwemmen , Warme bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts