maandag 21 september 2015

Openingstijden aqua mundo

De Kempervennen is de ideale locatie voor een dagje uit! Voor het Leven in Zee-bad gelden afwijkende openingstijden. Deze zijn te vinden in het activiteitenoverzicht. Vandaag open van 11:tot 21:uur.


Kijk hiervoor op onze parkplattegrond met alle openingstijden en activiteiten. Avondkaartprijzen (vanaf 1uur ) .

Check dit dus altijd vooraf goed in kalender. Op de wildwaterbaan wacht de kolkende stroming op snelheidsliefhebbers. Zoek je liever de rust op? Snorkel dan tussen bontgekleurde exotische vissen in het leerrijke Leven in Zee-bad.


Of maak kennis met de duiksport: Discover Scuba, inclusief een ritje op de onderwaterscooter. De openingstijden zijn voor daggasten anders dan voor de parkgasten! Ik heb iemand gevraagd die op het park werkt en hij heeft het nagevraagd bij een medewerker van de aqua mundo en daar was niets bekend van een aanpassing van . Kinderen van tot (vanaf).


Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen!

Center Parcs De Eemhof: Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. De meest volledige site met ruim 66. Kijk voor de openingstijden op onze website. Zwemmen volwassenen dagkaart € 195.


Tevens is er een sauna aanwezig met turksstoombad. Klik hier voor meer informatie over Zwemparadijs Willingen. Voor de kleine bezoekers is er een kinder-doe-bad. Ben jij een echte waterrat? Met de komst van het nieuwe waterpark bieden . Gedetailleerde openingsuren en tarieven in onze folder (PDF).


Deze winkel is geplaatst in de categorie Cafés. Ben je klaar voor een uniek dagje waterpret? De sfeervolle omgeving geeft een extra dimensie en naast . In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten.


Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad. Of je nu doet aan schoolslag of crawl - in dit zwembad zal het prima gaan!

Aqua Mundo in Erperheide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts