vrijdag 11 september 2015

Tuincentrum de koning

Alles voor huis en tuin vindt u bij tuincentrum de Koning , Friesland. De meest volledige site met ruim 66. Op ruim 4mextra verkoopruimte heeft het team weer een grandioze Kerstshow neer gezet.


De gehele dag kwam het publiek naar de Kerstshow. Breed assortiment in tuinplanten, coniferen, bomen en. Tuincentrum de Koning , Rohel (De Friese Meren).

Dan bent u hier op het goede adres! Naast een tuincentrum de koning vind je ook tuincentrum, bloementeelt, holdings. Wij hebben een breed assortiment in tuinplanten, coniferen, bomen e. Beheer uw tuin online, Ontvang specifieke info voor uw tuin, deel uw kennis en leer van uw vrienden en andere tuinliefhebbers.


Zaterdag werd er een grootse voorjaarsmarkt georganiseerd bij tuincentrum De Koning in Rohel. Deze voorjaarsmarkt stond in het teken van het 60- jarig bestaan van het bedrijf. Inmiddels is de derde generatie ook al werkzaam in het tuincentrum!


In de afgelopen maanden heeft de inrichting een ware . Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt.

Opiness - Spreekt uit ervaring! Store Locator Address: Meerweg 3. Bloemenwinkel Nederland. Producten en Diensten in de Tuin. Het tuincentrum waar de klant ook koning is! Ook bieden wij u een ruim assortiment in cadeau en sfeerartikelen, kamerplanten, potterie, zijdeplanten.


U bent van harte welkom in onze kwekerij! In de herfst en winter periode gelden aangepaste openingstijden. Hou hiervoor onze website in de gaten.


Hans de Koning al meer dan jaar kweken wij perkplanten, coniferen en heesters. De kennis omtrent de teelt is van generatie op generatie gegaan, zowel van de perkplanten als van de coniferen en heesters. Na zijn hoveniersopleiding, is Hans gaan werken in het bedrijf van zijn ouders: een tuincentrum , . Vaste planten die oranje bloeien én een voorname naam hebben zijn onder andere nagelkruid (Geum) . Ieder tuincentrum heeft wel een kerstafdeling, maar wat zijn nou de leukste kerstshows van Nederland?


Wij zetten onze top voor je op een rij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts