maandag 21 september 2015

Persoonlijke ov chipkaart kopen winkel

Dan hebben wij hier een handig overzicht van waar u heen kunt gaan. Zodra er geld op de kaart staat, gebruik je de kaart om in- en uit te checken bij het openbaar vervoer. De kosten hiervan zijn euro.


Bijvoorbeeld waar je saldo kunt opladen, een anonieme kaart kunt kopen , een online bestelling op je kaart kunt zetten of Reizen op Saldo van NS activeren. Met de servicepuntenzoeker vind je een servicepunt bij jou in de buurt.

Welke past het beste bij jou? Primera winkels , Bruna zaken en . Dit kan je doen via bijvoorbeeld ov - chipkaart. Dat geldt als je een persoonlijke kaart wilt hebben.


Is aan te raden, want dan kun je op internet alle acties volgen en fouten laten herstellen. Raad ik aan, is even duur (€50) als een anonieme kaart en heeft me al aardig wat geld bespaard. Vormen van kortingen zijn daluren korting, leeftijd korting en regionale korting.


Heb je nog geen persoonlijke.

U kunt kiezen voor een anonieme of een persoonlijke kaart. Deze chipkaart is ook geschikt voor leeftijdskorting in het regionaal openbaar vervoer en de kaart wordt thuisgestuurd. Beide kaarten kosten € en zijn jaar geldig. Onderstaand de verschillen tussen de twee kaarten. De meest in het oog springende proeven waren die met de Magneetkaart van Siemens en de Tripperpas.


Anonieme ov - chipkaart kopen , ophalen keuzedag, opladen saldo. U betaalt dan euro voor de kaart. Dan kun je kiezen tussen een persoonlijke ov - chipkaart en een anonieme ov - chipkaart.


In dit artikel behandelen we zowel de voor- als nadelen van een persoonlijke ov - chipkaart. Overigens is het ook mogelijk om . Reis je niet zo heel vaak met het OV? OV - chipkaartabonnement kopen. Daar krijgt u dan een formulier waarmee u de kaart kunt bestellen. Voorheen konden reizigers de kaart alleen bij servicebalies van vervoerders, NS -stations en een aantal winkels kopen.


Op ov - chipkaart - kopen. Bij het uitchecken wordt de korting dan automatisch verrekend. U kunt tien, twintig, dertig, veertig of vijftig euro aan reissaldo kopen.

Onze reizigers kunnen op verschillende manieren onze vervoerbewijzen kopen. Je kunt dat saldo opladen via ov - chipkaart. U kunt onze vervoerbewijzen kopen in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts