vrijdag 25 september 2015

Actieve vakantie europa

Skiën, langlaufen of snowboarden in de winter, zwemmen, fietsen of bergbeklimmen in de zomer. Avontuurlijke vakantie, actieve reis of doe-vakantie? Sommige gezinnen zijn dolgelukkig op een vakantieresort met alles erop en eraan waar de kids de hele dag met vriendjes en vriendinnen in touw zijn.


Anderen trekken er graag op uit en zijn echte doeners die van alles willen beleven tijdens de vakantie. Kajakken, vlotvaren, fatbiken, bergbeklimmen, . Uw actieve vakantie boekt u bij Kras.

Tijdens onze actieve vakanties combineert u lekker actief bezig zijn met ontspannen op een mooie bestemming. Groove-X Jongerenreizen. De meest avontuurlijke rondreizen in groep op maat van jongeren vanaf jaar. Je reist in juli en augustus naar verre bestemmingen zoals Brazilië en Thailand.


Ga dan nu naar hun website. Actieve vakantie en ontspannen tegelijk. Fietsen langs wijnhuizen, pasta koken en kitesurfen. Met unieke activiteiten leer je de regio echt kennen.


In een ongedwongen sfeer en voor alle leeftijden.

Iedere actievevakantie is bij ons een verantwoord succes. Sportieve jongerenvakantie? Je hoeft dus echt niet het vliegtuig te pakken en op zoek te gaan naar een verre bestemming voor jouw ideale sportieve vakantie. Een overzicht van alle blogs vind je op deze pagina. Hou je van fietsen en wandelen, of wil je liever raften en klimmen en abseilen?


Wat je ook gaat doen, een actieve vakantie met kinderen zorgt voor een voldaan gevoel. Dat komt niet alleen door de sportieve activiteiten, maar ook vooral door. Ga voor een actieve gezinsvakantie ! Ben je op zoek naar een originele vakantie?


Europa barst namelijk van prachtige . Leuk en gezellig voor het hele gezin? Anders dan de standaard zon-en- zeevakantie? Wij tonen niet alleen de actieve vakanties van . Missie Formidabel biedt jou en je gezin onvergetelijke wandelvakanties aan, in een uniek kader. Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen.


Ons aanbod kenmerkt zich door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking. Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie? Eigen-Wijze Reizen heeft voor u groot en gevarieerd aanbod bijzondere bestemmingen voor een actieve vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts