maandag 14 september 2015

Lasergamen uden

Kruip samen met je vrienden in de huid van een SWAT eenheid. In een donkere en verlaten fabriekshal sta je in een flits oog in oog met je tegenstanders. Het is aan jou en je teamgenoten om ze uit te schakelen, voordat ze jou te grazen nemen.


Gewapend met een laserpistool probeer je met . Kinderkarten vanaf meter.

Openingstijden: Maandag: 14:tot 23:00. Bekijk direct onze aantrekkelijke online arrangementen! De beste coureurs krijgen een medaille uitgereikt.


Aansluitend kan iedereen genieten van frietjes met snack. Inclusief onbeperkt Ranja. Meer informatie Bekijk . De lasergamebaan is uitermate geschikt voor familiedagen, bedrijfsuitjes, scholieren en kinderfeestjes met een minimum van personen.

Soms speel je met je eigen clubje, maar het kan ook gebeuren dat je . Ook ideaal voor schoolreisjes en heel lekker eten. Op het terrein in Oss ( Noord-Brabant ) kunt u terecht voor een fantastische paintball ervaring op een van de mooiste tactical banen in brabant. Paintball is een avontuurlijk actie- en strategiespel voor jong en ou dat een intensieve deelname garandeert. Twee teams gehuld in beschermende kleding en gewapend met . Dit eventueel gecombineerd.


Kartbaan Uden , Uden (gemeente). Outdoor tactical paintball bij Paintball de Naaldhof in Brabant, een beleving die u niet mag missen! Verschillende schoolpleinen in Uden - Uden. Boerderij met kinderboerderij, binnen- en . Met de kinderen naar een actief uitje, b. Kom kijken en zoek een passende activiteit uit.


Hullie Speelboerderij Uden. Bij De Voltage heb je keuze uit ruim spannende activiteiten en uitdagingen. Er is keuze genoeg om een gezellige dag te beleven bij de Voltage!

Bekijk ons ruime assortiment en maak snel een afspraak. Vind lasergame op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Intensief en altijd verrassend: laser gamen is leuk voor iedereen, voor elke leeftijd en bij iedere gelegenheid!


Den Haag: Poeldijk: Uden : Bleekemolens Raceplanet. AmsterdaArkel (Gorinchem):. Van Der Ende Kartracing. Het is een nieuw soort groepsuitje, zegt Joep Wijnhoven van The VR Room.


Deelnemers krijgen een bril op en wanen zich daarmee in een andere werel waarin ze het tegen hun groepsgenoten opnemen of juist met hen samenwerken. Het past in het straatje van bowlen, lasergamen , escaperooms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts