woensdag 30 september 2015

Royal grass silk 35 prijs

Door zijn duurzaamheid is dit type kunstgras echter ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld crèches en kinderdagverblijven. Wat is de kunstgras prijs en welke materialen heb je nog meer nodig om professioneel kunstgras te laten leggen vraag kunstgras prijzen op? Royal Grass Exclusive 3. Velvet hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn geschikt voor intensief gebruik.


Door de gracieuze grassprieten van 45mm heeft dit kunstgras een uiterst sierlijke uitstraling.

De combinatie van fris groene . Kunstgras prijzen, welk product past het beste bij mijn situatie en hoe kan ik professioneel kunstgras te laten leggen vraag kunstgras prijzen op? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. KindvriendelijkErg zachtjaar garantie mm hoog Geschikt voor tuinen en daktuinenModern, olijfgroep, meest natuurlijk.


Prijs vanaf : € 3per m2 . De kunstgras prijs is inclusief BTW en exclusief. Sterke mint V-Shape vezel.

Silk beste prijs kwaliteit verhouding. De kortere vezel staat mooi recht op en geeft het gras een pas gemaaid uiterlijk. Wat is de prijs kunstgras alleen en welke materialen heb je nog meer nodig?


Zoals zijn naam al doet vermoeden is dit kunstgras zijdezacht en dat maakt het erg geliefd bij gezinnen met kinderen. Bovendien is het gras erg duurzaam en dus ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld crèches of kinderdagverblijven. Materiaal, mm hoge kunstgrasvezel. Kenmerk, Luxueuze uitstraling. Kleur, Zomergroene kleur met lichtbruin mosdraad.


Vezels, Natuurlijke frisse groene en olijf kleur. Aanleg, Indien gewenst mogelijk tegen meerprijs. Zijdezacht kunstgras met een zomerse, frisgroene kleur. Even praktisch als stijlvol. De 35mm lange vezels maken het ideaal voor een siergazon dat iedere dag gebruikt mag worden, maar bijvoorbeeld ook voor een kinderdagverblijf.


Van € 3voor € 3per mdit gras is zacht en dat maakt de silk geliefd bij gezinnen met kinderen. Kosten verzending accesoires op aanvraag.

De bestseller bij gezinnen met kleine kinderen. Een sterke, zijdezachte kwaliteit met een fraaie, volle en hoge pool. Een zeer geliefde kwaliteit, ook bij crèches en kinderdagverblijven. Het gras heeft een opvallend natuurlijke, frisse, zomerse tint.


Dat maakt dit gras ook bijzonder geschikt . Sterk, zijdezacht met een fraaie, volle en hoge pool. Waarom het nu zo populair is? Ten eerste is dit kunstgras ontzettend zacht en mooi vol om te zien.


Gras zoals gras bedoeld is. Dit kunstgras, dat voorzien is van een lichtbruine mosdraa is iets voor u als u van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts