dinsdag 21 juli 2015

Renson fixscreen technische fiche

Deze verticale zonwering is een opti- malisatie naar kwaliteit, design en montage. Door invoering van de gepatenteerde. Vanaf heden geen ongemakken . Technische specificaties. Doekrol is rechtstreeks naar onder uitneembaar, wat een slankere kast mogelijk maakt.


Bedieningsmogelijkheden.

Deze verti cale zonwering is een optimalisatie naar kwaliteit, design en montage. Nederland: Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Frankrijk: Réglement Thermique 0(RT 005). Duitsland: Energieëinsparverordnung.


Renson , werkzaam in ventilatie en zonwering, optimaliseert zijn windvaste doekzonwering naar kwaliteit, design en montage en introduceert de Fixscreen 100EVO. Deze nieuwe verticale doekzonwering is nog steeds uitgerust met de Fixscreen -technologie, waardoor het doek strak en windvast zit in elke . Met de Fixscreen ontwikkelde RENSON de eerste verticale zonwering met een doek dat werkelijk windvast zit in elke positie en insecten buiten houdt. Een nieuwe gepatenteerde waterdichte elektrische connectie tussen de fiche aan de doekbuis en de fiche aan de kast garandeert een gemakkelijke .

Windvaste, verticale zonwering met technologie. Buitenzonwering is een mooi voorbeeld van een thema dat de laatste jaren een sterke opmars kent. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie.


Het is een eenvoudig principe waarbij het . Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet! Deze eenvoudige en praktische dakstructuur met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de . Op alle raampdieptes te plaatsen, door een vlotte schuifbeweging van het monobloc op het . Es handelt sich um ein einfaches Prinzip, bei dem der Saum des Sonnenschutztuches mit einem speziellen symmetrischen Reißverschluss versehen ist.


Dit werd gerealiseerd met verticale windvaste screens type Fixscreen van Renson die het zonlicht voldoende tegenhouden net voor het in contact kan komen met. Eveneens achter de keukenwand heb je een grote opbergplaats waar de warmtepomp en zonneboiler staan met daarnaast nog een technische ruimte voor . Crepain Noodzaak van zonwering Een zongericht gebouw of woning met grote glaspartijen. Gewone zonwering voor de ramen: Fixscreen Renson en ZipX van Wilms -Zonwering met ingewerkte verluchting : Screenvent Renson en Rolventscreen Wilms -Verandazonwering . De dakdoorvoer wordt gekenmerkt door zijn technische superioriteit en esthetische vormgeving. Zijn unieke vormgeving . Gemonteerd in voorbouw , boven het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts