woensdag 22 juli 2015

Husqvarna automower handleiding

Husqvarna -robotmaaier te halen, moet u weten hoe hij werkt. Deze gebruikershandleiding bevat belangrijke informatie over de robotmaaier, de installatie en het gebruik van het product. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Mocht de maaier worden gestolen, is het van groot belang om de dealer hiervan op de hoogte te stellen. Dit vormt een belangrijke stap in de diefstalbeveiligingsprocedure ter ontmoediging .

Gefeliciteerd met uw keuze van een uitstekend kwaliteitsproduct. Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie over de maaier, hoe u deze installeert en hoe u deze gebruikt. Ter vereenvoudiging gebruiken we het . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Handleidingen Generatie 3. This short film provides a complete guide of the installation process.


It explains the setting up of the charging. Contact your local dealer for ordering, installation and more information of the accessory.

Introductie en veiligheid Inleiding Symbolen op het product Symbolen in de gebruikshandleiding Veiligheidsinstructies Presentatie Wat is wat? Werking Installatie Voorbereidingen Installatie van het laadstation De accu laden . Automower Connect_multilingual. Normaliter zal dit product binnen werkdagen worden verzonden.


Ik heb de DVD nodig om het probleem op te lossen, maar kan de DVD die bij de. Dank je Frans, maar daar vind je enkel de handleiding , niet de dvd. In de handleiding verwijzen ze naar de dvd voor troubleshooting. Hiermee wordt het gras in feite afgesneden ipv gekneusd.


Er zijn ook robotmaaiers die zwaardere stalen messen gebruiken die wat meer vergelijkbaar zijn met wat er onder een duwmaaier gebruikt wordt. Hier op GoT verwachten we dat . De voordelen zijn hetzelfde als van model 220AC, echter dit model is met name geschikt voor oneffen en complexe gazons. Omdat de maaicapaciteit is toegenomen. Mag weg want we gebruiken ze amper.


Zit nog in originele doos, inclusief handleiding. Zelf af te halen of verzendkosten … € 200. GMT HUSQVARNA AUTOMOWER.

Uitgebreide informatie over installatie, optionele instellingen, spraakopdrachten en het dicteren van verschillende soorten tekst. GEBRUIKSAANWIJZING - Gebruikershandleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts