dinsdag 21 juli 2015

Peppel ede openingstijden

Breed beeld van activiteiten en aanbod. Klik hier om te kijken . Heeft u onverhoopt een klacht dan kunt u hier het digitale klachtenformulier invullen. De meest volledige site met ruim 66.


Ben jij een sportieve Edenaar en op zoek naar een leuke sportschool in jouw plaats?

In ons fitnesscentrum en sportcomplex aan de Peppelensteeg 1c ben je van harte welkom. Je vindt ons naast sporthal De Peppel. In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden, beginners en gevorderden. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Sportservice Ede is er voor iedere inwoner van de gemeente Ede en sportaanbieders in het bijzonder. We geven antwoord en advies op (hulp)vragen, organiseren diverse sportactiviteiten, verhuren en beheren sportaccommodaties, richten ons op speciale doelgroepen en promoten de sport in het algemeen.


Op de eerste verdieping van Sporthal de Peppel zijn het sportcafé en een aparte vergaderruimte gevestigd.

De glazen wand die vanuit het sportcafé uitzicht biedt op de sporthal, kan desgewenst worden geblindeerd. De ruimtes in het sportcafé zijn ideaal voor kleinschalige bijeenkomsten of te gebruiken als aanvulling op . Basic-Fit Ede Peppelensteeg is doordeweeks ook in de nachten open en ter beschikking voor jou om te sporten. Het gebouw bevindt zich vlak naast de sporthal De Peppel. Op zaterdag juli organiseert onze vereniging haar 2-jaarlijkse uitvoering in sporthal de Peppel in Ede.


Daarom kiezen we ervoor om het zwemmen voor vluchtelingen gespreid over een aantal verschillende dagen, tijdens reguliere openingstijden , . Vluchtelingen gaan toch zwemmen in Ede. Het uitje dat op Eerste Kerstdag zou plaatsvinden werd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) op het laatste moment afgelast, maar nu komt er . Stel een vraag aan de makelaar. Zwembad De Peppel in Ede ANP. Hoeft niet, wel zo praktisch. Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.


BereikbaarEde voor meer informatie en werkzaamheden. Het college is van mening dat deze activiteiten vragen om een upgrade van zwembad De. Oké, zeggen de meeste fracties.


Toegangsprijzen: Volwassenen: euro kinderen: euro Openingstijden recreatief zwemmen : Zie website . Om deel te kunnen nemen is opgave vooraf noodzakelijk.

Dit kan bij de kassa van het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts