donderdag 30 juli 2015

Zwembad de schaeck geplande evenementen

Op de website van zwembad de Schaeck vindt u alle informatie over het zwembad. Openingstijden, activiteiten en meer! Regelmatig is in verschillende onderzoeken en rapporten te lezen dat ouderen vervoersproblemen hebben en bijvoorbeeld niet naar het zwembad of. Welkom bij Zwembad de Schaeck , het warmste bad van de regio! En dat bedoelen we letterlijk, want de watertemperatuur is nergens zo warm.


Aangenaam om te zwemmen dus. Maar het warmste bad betekent voor ons veel meer. Ons personeel heet u bij binnenkomst al direct welkom. Op deze pagina zijn de tarieven voor de zwemlessen te vinden. Wanneer er gekozen is voor een Diploma AB pakket.


Bij Zwembad de Schaeck zijn verschillende badenkaarten verkrijgbaar. De kaarten kunnen worden gebruikt bij het banen zwemmen of het recreatieve. HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een zeer intensieve work-out in het water, een rasechte caloriekiller, een les waarin je.


Zwemmen tijdens de zwangerschap is ontspannend en houdt het lichaam zo goed mogelijk in conditie. Tot ver in de zwangerschap. Met name zwembad De Schaeck gaat er een grote rol in vervullen. Een zeer enthousiaste Lugo Schooman en Evelien Wolbrink zien het evenement helemaal zitten.


Daar kunnen we voldoende . Evelien Woldrink, hoofd zwemzaken en doelgroepen in Zwembad De Schaeck in Twello, is enthousiast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts