maandag 20 juli 2015

Kaaz belgie

De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste. Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver. Met wel honderdduizend zoekertjes voor tuingereedschap, . Kaaz is een topmerk onder de grasmaaiers!


Echte Japanse kwaliteits grasmaaiers, heggescharen en bosmaaier.

Een Kaaz grasmaaier is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en voor grote tuinen. Tuinmachines Vander Elst. Slijtband aan binnenzijde van maaihuis! Extra grote wielen met aandrijving door een cardanaandrijving met rijsnelheden Mesonkoppeling waardoor de tractie kan gebruikt worden zonder dat het . Bestel je Kaaz onderdelen nu eenvoudig online bij Fiyo. Castelgarden PAN 5TR.


Gegalvaniseerd Elektrisch starten. Professioneel Aluminium, mes koppeling, cardan aangedreven.

Kaaz producten of de openingsuren van een handelszaak of winkelier? Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? U vindt het allemaal op handelsgids.


De gazonmaaiers van KAAZ zijn van zeer hoge kwaliteit! Het elegante design straalt gewoon topklasse uit. Deze wordt snel bevestigd door een perfecte maaibeurt,dankzij het profiel van het mes en het turbo-opvangsysteem. De grasmaaiers zijn voorzien van een betrouwbare en duurzame HONDA OHV GXV 1motor die . Grasmaaimes 5mm voor Kaaz grasmaaier.


Kaaz : japanse kwaliteitsprodukten gemaakt voor de veeleisende gebruiker. Dit Japanse gazonmaaier merk is de absolute top als het gaat om kwaliteit, vangcapaciteit en betrouwbaarheid! Een Kaaz maaier is altijd voorzien van cardanaandrijving, een mesremkoppeling (BCC) en. Onderdelen voor alle Kaaz machines. Kaaz cirkelmaaiers zijn voorzien van een zeer robuust aluminium maaidek, speciaal geschikt voor het professionele werk.


Machines zijn leverbaar met Honda GVX kopklepmotoren, een achterrol en eventueel hydrostatische aandrijving. Vraag naar onze speciale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts