donderdag 16 juli 2015

Amaryllisbol in glazen vaas

Amaryllis in glazen vaas : bloembinden met Amaryllis. Afhankelijk van de variëteit bloeit de bol binnen zes tot acht weken. Daarnaast kunt u amaryllis planten in een vaas of glazen pot, zonder grond. De amaryllis wordt dan op water in bloei getrokken (zie foto). U heeft daarvoor wel een geschikte glazen vaas nodig, die de bol goed vast zet terwijl de wortels in het water hangen.


Je kunt de bol ook, op een laagje grin in een glazen vaas opkweken.

Giet water op het grind zodat de bodem van de bol net niet het water raakt. Zorg dat de bol niet kan kantelen, de vaas moet dus hoog en vrij smal zijn. Het is een fijne plant die je op diverse manieren mooi.


De plant komt uit Zuid-Amerika en heet in het Nederlands Ridderster. Bekijk de foto van Logeerensfeer met als titel Eenvoudig maar mooi: amaryllisbol in glazen vaas en andere inspirerende plaatjes op Welke. Meestal zitten er wel vier tot zes indrukwekkende bloemen aan de steel.


Metalen hanger met glazen vaas , totale lengte cm. Kies voor een glazen vaas , want de statige gladde stengel draagt bij tot de schoonheid van de bloem. Eén exemplaar in een smalle hoge vaas is al heel mooi.

Wil u meer bloemen in een vaas , kies dan voor oneven aantallen: drie, vijf of zeven. Hoe meer bloemknoppen per stengel, hoe minder stengels u . De perfecte manier om iemand mee te verrassen tijdens de kerstdagen. Bij de juiste verzorging zal de bol binnen tot weken gaan . Deze pin is ontdekt door renilde de.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Leverbaar vanaf November. Altijd dagverse bloemen van de veiling, gebonden door onze bloembinders. Een kaartje met persoonlijke tekst kunt u toevoegen na stap 3. Terug naar het overzicht bloembollen. Plaats de bol op de met water gevulde vaas en rustig afwachten.


Door onze uitgekiende preparatie garanderen wij binnen 6-weken tenminste twee bloemstelen per bol en een uitstekende bloei kwaliteit. De glazen vaas is na gebruik ook erg leuk te . Eenvoudige beschrijving van hoe de amaryllis kan gebruikt worden bij het bloembinden. Gebruik ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn en niet snel bederven, zoals amaryllisbollen of hyacintenbollen, glazen vazen , mooie schalen, glitters en linten. Doe een tafelkleed of zeil op de keukentafel tegen het morsen en kliederen en leg tenslotte gereedschap klaar zoals een schaar, lijm, naald en . Groenmoesmarkt Hallo KLM, mag ik een glazen vaas met.


Er zit een amaryllis bol in! House is een plek de plaats u voldoet aan uw Mooiel familie.

Bovendien, na het doen van het vermoeiende oefening in a complete dag, het is goed om te besteden uw tijd om chill out daar. Immers, u wenst te hebben de comfy Home. Om het te maken werkelijke, het is het beste om te hebben de Nice . This Pin was discovered by renilde de. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Tegenwoordig wordt de amaryllis op naam verhandeld of op kleur.


Home is een plaats waar u voldoet aan uw Mooiel familie. Kleurig versierd met lint, of juist ingepakt met wax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts