vrijdag 31 juli 2015

Retro bloempot groot

Vind retro bloempot groot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop bloempotten op Marktplaats. Prachtige grote retro bloempot met oortjes Is in perfecte staat.


Retro Hanging Planter II.

Alle afbeeldingen weergeven. Dit bloempotje is van zink met een rieten . Bij vtwonen vind je veel verschillende bloempotten in verschillende groottes en kleuren zodat er altijd een geschikte pot te vinden is voor jouw binnenplant. Zo ook bij deze retro bloempot met pootjes van het merk Bloomingville. De pot is gemaakt van keramiek en heeft een bruine met rode kleur.


Hippe vintage spullen voor lage prijzen! Gratis verzending vanaf euro! Gave retro bruine bloempot met witte druppels.

Mooie jaren bloempot , lekker groot model20cmdiameter 14cm hoog. Decoreer je woning met een echt vintage vaas en zet er bijvoorbeeld een sierlijke tak of bloem in en haal zo die heerlijk retro sfeer weer in huis. Natuurlijk hoef je de vaas of bloempot niet per se met iets te . Bloempotten koop je eenvoudig online bij bol. Grote vintage bloempot van het Nederlandse aardewerk merk Mobach.


Mooi design met de grote ronde knop aan de voorzijde. Schitterende mid century vintage bloempot met super leuke ronde oortjes. Welkom bij de aankoop van goederen uit de verkoop van producten met gebreken.


De grote opening van de keramische pot die pot vol speciale karakter van postzegels, wil meer weten over vlees bloempot defect keramische groot kaliber retro die persoonlijkheid Kamerplanten speciale pakje post, alsjeblieft, in de . Als je op zoek bent naar een bloempot voor een kamerplant of andere binnenplant ben je bij vtwonen aan het juiste adres. Lichtgewicht design bloempotten voor binnen en buiten, Made in Holland. Je krijgt jaar garantie op een Made in Holland bloempot. U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies.


Groot of klein: een cactus is altijd tof! Succulent CanPainted PotsPainted Flower PotsPainted CeramicsGold LeafLeavesDiy ProjectsBackyard Projects Outdoor Projects . Grote, plastic bloempot van emsa uit de seventies. De bloempot is voorzien van een groot bloemendecor, wel wat verkleurd door de zon maar dat is dan weer zo regelmatig dat het eigenlijk niet storend.


Filter Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag . De set bestaat uit een bloempot met een bijhorend schaaltje. Ben je op zoek naar een grote vintage West Germany pot met glanzend bruin glazuur?


Deze pot is lekker groot ! Klik hier om te shoppen! Leuke vazen, design items en woonaccessoires. Denk bij het inrichten van de ruimtes en uitzoeken van jouw vintage meubels steeds aan de basiskleuren en materialen die bij het retro interieur design passen. Vul de ruimte dus bijvoorbeeld met een ronde, kleurrijke bank en een vintage fauteuil gecombineerd met retro woonaccessoires.


Een groot vloerkleed en . Maak met behulp van de klusomschrijving van KARWEI een leuke retro planthouder van touw. Veel plezier bij het botvieren van je groene lusten in West Germany-pottery! Ga je toch voor een hedendaagse kamerplant in je retrobloempot , dan is de kans groot dat je met een witte Orchidee (Phaelanopsis) thuiskomt. De Orchidee is sinds een paar jaar in Nederland de meest verkochte potplant en dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts