maandag 27 juli 2015

Sportcentrum de wilgenring rotterdam

Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwemba sporthal en squashbanen. Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Een sportcentrum voor iedereen! Zwemba sporthal, squashbanen en horeca. Voor openingstijden en tarieven verwijs ik u naar de LINK aan de rechterzijde van deze website.


In dit sportcentrum is een zwembad en een sporthal te vinden.

Je kunt hier ontspannen, maar ook actief bezig zijn. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. De meest volledige site met ruim 66.


Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Rotterdam , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


Behalve en zwembad is de Wilgenring een groot sportcentrum , waar je allerlei lessen kunt volgen. De officiƫle website van het Rotterdam Lekker Fit!

See what people are saying and join the conversation. Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring ! Sporthal Wilgenring is gelegen in Rotterdam. Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief zwemmen. GESLOTEN Zaterdag juli is er nog wel zwemles.


LET OP: augustus en augustus is de Wilgenring gesloten. In de vakantieweken vervallen alle doelgroepactiviteiten en lessen. Tot ziens in sportcentrum de Wilgenring. Wethouder Adriaan Visser (binnensta cultuur en sport) heropende vanda.


ROTTERDAM -noord spirituele beurs: DE WILGENRING. Kom langs voor advies over liefde, werk, (alternatieve) gezondhei studie, karakteranalyse, spirituele groei, massages of uw persoonlijke voorspellingen. Paraview: Een moment voor jezelf. Voel jij je als een vis in het water en heb je passie voor je vak?


Kom dan ons team versterken, wij zijn op zoek naar een zwemonderwijzer die aan diverse groepen zoals kinderen, gehandicapten en volwassenen zwemles kan geven. Tevens houd je toezicht bij vrij zwemmen. Op deze manier zie je toe op de hygiĆ«ne in het . Bekijk de deelnemerslijst (tot op heden).

Vind of maak je eigen unieke sieraad. Welkom bij Zwemvereniging LAC Rotterdam. Wij zijn een zwemvereniging met ca 2leden en zwemmen in locaties, te weten in Sportcomplex De Wilgenring in de wijk Schiebroek en in zwembad Het Alexanderhof in de wijk Prinsenland.


Spel, sport, recreatie en hobby in Schiebroek: Uw club of vereniging op deze pagina? Geef uw gegevens door via het contactformulier! Een initiatief van de Gemeente Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts