vrijdag 17 juli 2015

Zwembad enkhuizen prijs

Volwassenen (vanaf jaar), € 50. Bezoek toeschouwer, € 50. Recreatiebad Enkhuizerzand is een multifunctioneel zwembad waar men als zwemliefhebber prima kan gaan sporten of recreëren, het is overzichtelijk,.


Ook heel bijzonder: vanuit het zwembad is er een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en de zeilschepen die voorbij varen. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ook stralend mooi weer is ideaal voor een dagje Sprookjeswonderland. Op slechts honderd meter afstand vind je de kust van het IJsselmeer met het openbare strand van Enkhuizen. Alle entreeprijzen en belangrijke informatie voor een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen. De vorige keer was een groot succes, ben jij er deze keer weer bij?


Speciaal voor de beginnende recreatieve zwemmer en triatleet. Eerste prijs : Een weekend- of mid- weekverblijf in een 4- of 6-persoonsbungalow (t.w.v. ca. € 34-) op een van de geselecteerde parken. Op de parken zijn veel faciliteiten, van een restaurant en fietsverhuur tot een zwembad met waterattracties en soms een golfbaan.

Meer informatie over Landal GreenParks? Heel erg leuk als eerste kennismaking. Er was een keur aan broodjes, beleg, fruit etc. Mooie badkamer met ligbad. Kamer zag er vrij schoon uit, op de buitenkant van de ramen na.


Vriendelijke eigenaresse. Klein nadeel : iets gehorig. Al met al voor herhaling vatbaar,. Een leuk verblijf gehad in het gezellige Enkhuizen.


Gereisd met partner in juli . Op vakantie naar Enkhuizen ? Vind hotels, campings, bungalows, hostels of appartementen voor jouw vakantie in Enkhuizen Noord-Holland. Optimale ontspanning beleef je in een wellness hotel in Enkhuizen. Geniet van de sauna, het zwembad of misschien wel van een massage in de beautysalon.


Hotels in de buurt van Sprookjeswonderland op TripAdvisor.

Vergelijk prijzen en boek hotels in de buurt van Sprookjeswonderlan Enkhuizen. Kies uit het grootste aanbod in dierentuinen en pretparken. Bied op kaartjes in deze veilingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts