vrijdag 17 juli 2015

Automatische kabelhaspel

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. PROFILE automatische kabelhaspel null. Maak het uzelf gemakkelijk in uw werkplaats met deze Kibani automatische kabelhaspel. Automatische kabelhaspel m zwart.


Zo heeft u geen last meer van losliggende stroomkabels.

De kabelhaspel is eenvoudig aan de muur te monteren en 180. Geen gevaarlijke rondslingerende verlengsnoeren meer waar je over struikelt of met een heftruck of palletwagen overheen rijdt en kortsluiting. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in de werkplaats of garage. Vind automatisch haspel op Marktplaats.


Koop of Verkoop kabelhaspel op Marktplaats. Professionele, stevige automatische oprolhaspels, kabelhaspels of slanghaspels voor perslucht, elektriciteit of water, en slangen en verlengkabels tot meter lang! Handig en compact van Metalworks!


Uw partner voor handel en industrie.

Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Waar moet je op letten wanneer je een kabelhaspel koopt? Belangrijke verschillen zijn snoerlengte en de snelheid waarmee het snoer opwindt en of dit automatisch of handmatig gaat. Brennenstuhl automatische kabelhaspel ip44.


Met comfortabele, automatische oprolmechaniek. Robuuste kunststof behuizing. Met overhittingsbeveiliging. In kleurrijke display-doos. Compressors hebben vaak maar een korte stroomkabel.


Met een kabelhaspel verleng je de snoerlengte van de compressor. Hierdoor heb je net wat meer vrijheid in waar je de compressor neerzet. Deze innovatieve kabelhaspel voor verlengsnoeren heeft een uniek, handig, automatisch. Met een automatisch oprolmechaniek, geschikt voor wand- en plafondmontage.


Voordelig bij BTN de Haas! Deze kabelhaspel is spatwaterdicht en geschikt voor wand- en plafonmontage.

Diameter van de binnenkabel, x MM2. Lengte van de vaste kabel, Meter. Verpakkingsafmetingen, 29 . Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts