woensdag 29 juli 2015

Vulcastrat

Het absorbeert namelijk vocht. Omdat vulcastrat meer water absorbeert ten opzichte van gewone aarde, geeft het geleidelijk water af aan de wortels. Ook kan water zich niet onderin de pot . Vulkastrat is een professioneel substraat afkomstig van gemalen lava en ander gesteente.


De werking van deze vervanger van potgrond is te vergelijken met kattengrin het is namelijk ontwikkeld om meer vocht vast te houden dan traditionele potgrond.

Vulcastrat biedt naast een betere waterregulatie ook een bijdrage . De vergelijk wordt gemaakt, omdat beide vocht absorberen. Bekijk hier hoe je een vulcastra. De vulcastrat absorbeert meer water ten opzichte van gewone aarde. De wortels krijgen geleidelijk water.


Daarnaast kan met vulcastrat het water niet onderin de pot . Bij potten zonder watergat onderin heb je wat meer mogelijkheden in stylen en vormen.

Dit soort potten worden vaak ook als moderner beschouwt, echter heeft het dus wel als nadeel dat de wortels van de plant kunnen gaan rotten. Een tussenoplossing is het gebruiken van een laag speciaal grin genaamd vulcastrat. Er zijn heel veel soorten planten voor binnen.


Hier scheppen we duidelijkheid in de jungle van kamerplanten. Op de labels van elke plant staat precies uitgelegd wat de specifieke kenmerken zijn, maar voor een beetje overzicht geven we je hier tips voor makkelijke kamerplanten, planten voor op kantoor en planten die . Dan is deze video echt een aanrader. Benieuwd hoe je jouw kamerplant professioneel kan opmaken met vulcastrat ? Je kunt er ook voor kiezen om vulcastrat te gebruiken.


Ook kun je een watermeter gebruiken , zodat je weet wanneer er te veel water in de grond zit. Tot slot kun je ook de dracaena sproeien. Het ongedierte en stof wordt zo weg gesproeid.


Nee, gelukkig zijn er technische oplossingen voor dit probleem! Plaats deze in de aarde bij de kamerplant. Dan betekent dit dat er water onder in de sierpot is gekomen.


U kunt ook vulcastrat bij de aarde stoppen.

Dit absorbeert het extra water binnen uur. Kostenlose Lieferung an den Aufstellort sowie kostenlose Rückgabe für qualifizierte Artikel. Gebruik bij het oppotten van planten altijd hydrokorrels.


Dit voorkomt verdrinking en wortelrot. Hoe vul je een pot met hydrokorrels? Además, las semillas, sustratos, fertilizantes, accesorio.


In hydrocultuur heeft het substraat verschillende functies, aangepast aan het gebruik: kamerplant, tuin- of terrasplant, tuinbouw… De voornaamste rol is mechanisch: de plant groeit in water maar daar heeft hij weinig houvast aan. Hij heeft dus iets nodig dat hem steun geeft. Verder kan het substraat al dan . Te koop voor slechts €8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts