dinsdag 28 juli 2015

Grass company soorten wiet

Kun je dat niet beter aan de shopmederwerker vragen? Die zijn altijd op de hoogte van wat ze verkopen (als het goed is). En elke week, misschien wel dag, veranderd de soort wiet. Waar is de wiet het beste ? Meer resultaten van drugsforum.


Krijg je de ene keer mooi witte en lekkere wiet , kom je dagen later en haal je dezelfde soort dan krijg je ineens groene niet te roken meuk.

Ik rook al jaren wiet van grass company en tgc tegenover station tilburg is mijn favoriet. Verschillende soorten die ik heb geprobeerd en de. Coffeeshops in Den Bosch - Cannabis Forum.


Hoge kwaliteit en een ongedwongen sfeer. Hey beste mensen, Vanavond ga ik naar de grasscompany maar ik heb geen idee welke wietsoorten tegen welke prijzen ze daar verkopen. Het valt ook nergens terug te vinden. Zijn hier mensen die er meer over weten? Ongeveer procent van het huidige aanbod nederwiet en hasj in de coffeeshop bevat meer dan procent van de werkzame stof THC.


Product Een 5tal soorten wiet , een 5tal soorten hasj en verschillende voorgedraaide joint zijn het menu van deze shop.

The Grass Company (TGC) bied een ruim assortiment wiet en hasj. Naast de verkoop van cannabis richt zij zich in haar bedrijfsvoering vooral op haar functie als eetgelegenheid. Van de vier coffeeshops hebben er drie een keuken. Ook hebben alle vestigingen een kleine. Uiteindelijk vonden we coffeeshops in Tilburg, Nijmegen en Amsterdam, die naast een uitstekend wietmenu ook een goede lunch of dinerkaart hebben.


Een ding is zeker: deze handleiding was hard nodig. Zeer goede indruk , mooie zaak en veel keuze uit biologische wiet soorten. Het bedrijf, met in totaal vier coffeeshops in Tilburg en Den Bosch, verwacht dat de nederhasj uit het assortiment verdwijnt samen met twee soorten geïmporteerde hasj en twee soorten nederwiet.


De Grass Company heeft soort nederhasj, soorten nederwiet en soorten buitenlandse hasj in het . Bekijk ons assortiment wietzaadjes en bestel je favoriete soortje gemakkelijk online! Of je nu binnen of buiten wilt kweken, een ervaren kweker bent of een beginnende kweker, de beste wietzaadjes vind je op Grasscompany. Wij hebben alle soorten wietzaden in ons assortiment. Tilburg is beter en goedkoper dan pakweg Maastricht of Breda.


De beste shops zijn De toermalijn (X gr WW aan X €, x gr AK-aan xx euro) geven stevige kortingen als je per x gram neemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts