maandag 27 juli 2015

Staatsloterij uitslag

Staatsloterij uitslag - Trekking. Maak iedere 10e van de maand kans op €1. Naast de Hoofdprijs van €miljoen maakte je ook nog kans op 2Speciale prijzen. Koop je jouw loten in de winkel?


Je ziet direct of je hebt gewonnen! Is de uitslag nog niet .

In hetzelfde jaar heeft de overheid een overkoepelende organisatie in het leveren geroepen onder de . Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. Prijzen win je bij CIGO! E- nieuwsbrief ontvangen? Meld je gemakkelijk en snel aan voor de CIGO nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de laatste acties en nieuwtjes! Word ondernemer bij CIGO.


CIGO is dé tabaks- en gemaksformule van Nederland . Op welk eindcijfer vallen de meeste prijzen.

Van alle uitslagen viel 50. Toegevoegd na minuten: Ik wil de trekking graag terug zoeken op programma gemist ofzo. Weet iemand ook hoe het programma waarin de trekking bekend wordt gemaakt heet? En of het met al het voetbal gedoe op NL1 . EINDHOVEN - Er is een grote kans dat de provincie een mulitmiljonair rijker is.


De prijs viel op één heel lot en bedraagt dertig miljoen euro. De hoofdprijs van de oudejaarstrekking is gevallen in de provincie Noord- Brabant. Ik hou het nieuws altijd wel in de gaten. Iemand anders misschien niet.


Die weten niet dat de uitslag vannacht niet klopte. Voor de mensen die hun lot hebben weggegooid en niet meer terug kunnen vinden, raadt de staatsloterij aan om contact op te nemen met de klantenservice. We vinden het vervelend en zijn nog aan het onderzoeken wat er mis is gegaan. Het lijkt mee te vallen. Elke e van de maand om 22.


We hopen uiteraard dat . Alleen bij de Oudejaarstrekking is de uitslag om 00. Naast deze trekkingen zijn er ook extra prijzen zoals op Koningsdag.

Iedere 10de vind er een trekking plaats. De laatste grootte Jackpot van € 21 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts