donderdag 19 september 2019

Zwambestrijding

De professionals van Lagerwey zorgen op effectieve wijze voor de bestrijding van zwammen. Voor zwambestrijding belt u Lagerwey. Zwambestrijding - Schoonbranden aangetaste muurwerk met een gasbrander. De grootste vijand van onze gebouwen is ongetwijfeld vocht.


Een direct gevolg van aanwezigheid van vocht in de houtconstructie van een gebouw is zwam . Bescon heeft al ruim jaar ervaring met zwambestrijding.

Tot wel jaar garantie! Vraag een vrijblijvende inspectie aan op huiszwam in uw woning. Zwam en bruinrot floreren in vochtig ruimtes.


De oorzaak van het ontstaan van een zwamaantasting is vaak een te hoge vochtigheidsgraad van hout. Vocht is voor de zwam dan ook van groot belang . Ons ervaren team zal de aantasting in kaart brengen want alvorens wij tot de eigenlijke zwambestrijding overgaan, moet de bron opgespoord en uitgeschakeld worden. Hierbij verwijderen we vaak het aangetaste hout tot meter buiten de zichtbare aantasting.


Vervolgens bekijken we de schade en stellen we een actieplan . Wanneer u last heeft van huiszwammen is het belangrijk deze zo snel mogelijk te verwijderen.

Klik op deze link voor informatie over een zwambestrijding. Last van zwammen en heeft u zwambestrijding nodig? Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van zwammen en schimmels, zoals huiszwam.


Als u aan ongedierte denkt, denkt u waarschijnlijk aan kriebelende beestjes zoals ratten en muizen. Toch heeft men ook regelmatig last van minder bekende ongediertesoorten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een zwam in huis heeft gekregen. Een zwam in huis is zeer gevaarlijk. Wijdema Ongediertespecialisten verwijdert alle zwammen.


We kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen. We verwijderen de zwammen en voorkomen dat nieuwe zwamvorming optreedt. Zwam is een onderschat probleem dat vaak voorkomt in huizen met houten vloeren.


Zwamvorming ontstaat vaak in ruimtes die niet goed geventileerd worden en vochtig zijn. Kruipruimtes zijn daar een goed voorbeeld van, aangezien deze ruimtes heel moeilijk goed te ventileren zijn. Vandermarliere NV: houtworm- en zwambestrijding. Oorspronkelijk was dit enkel het preventief behandelen van hout door middel van onderdompeling (ook drenken van hout genoemd). Het uitvoeren van curatieve houtbehandelingen startte in . Schimmels nestelen zich in gebouwen, funderingen, vloeren en muren waar sprake is van vochtproblemen.


Zwam, in de volksmond ook wel schimmel, is bijzonder schadelijk.

Het is niet alleen slecht voor uw gezondhei maar ook voor de houten contructie van uw huis. De kosten kunnen hoog oplopen als u zwam niet op tijd aanpakt. Zwarte badkamerplafonds zijn een bekend voorbeeld van schimmel in . Vocht in hout veroorzaakt schimmels en houtzwam waardoor uw hout wegrot. Laat behandelen door een expert en vraag een expertise in BelgiĆ«.


Voordat er een zwambestrijding uitgevoerd kan worden moet er eerst een uitgebreide zwaminspectie worden gedaan. Zwaminspectie is kosteloos en vrijblijvend. Ze halen vocht uit de grond of muur om zichzelf te voeden en verpulveren het aanwezige hout. Dit kan leiden tot scheuren in het hout, zacht en nat hout, verlies van draagkracht, doorzakkende vloeren en in erg uitgebreide aantasting, instorting van de houtstructuren.


De kelderzwam is schadelijk voor beton en steen. Domus Tech laat bij de bestrijding van de huiszwam niets aan het toeval over. De huiszwam groeit voornamelijk op hout bij een vochtigheid boven de. De schimmel is best wel destructief en verspreidt zich gemakkelijk in ander hout van de aangetaste woning.


Een correcte diagnose en afdoende behandeling zijn absoluut noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts