dinsdag 20 augustus 2019

Dieffenbachia verzorging

Hoe de Dieffenbachia verzorgen ? Plaats: Zet de plant op een lichte plek, zonder direct zonlicht en uit de tocht, en hij maakt scheut na scheut. Water: Houd de potgrond vochtig, maar niet doorweekt en sproei regelmatig. De ultieme verwenning: verpot een jonge . Hard werkende bladeren met indrukwekkende bladtekeningen.


Als je gaat voor voorspelbaar dan kun je die Dieffenbachia beter links laten liggen.

Want och, zie die tekeningen op dat blad in verschillende tinten groen, zachtgeel en zelfs wit. Daar kun je toch uren naar turen? Word je heel ontspannen van.


Door zijn grote verscheidenheid in blad tekening en grootte van de plant is het een ideale plant voor de wat lichtere plaats in huis, hoe lichter hoe bonter het blad word. Volle zon kan hij echter niet tegen. Een hoge luchtvochtigheid vindt deze plant best aangenaam.


Verzorging van de Dieffenbachia. Sproeien is de boodschap, ook in de winter omdat door de verwarming in huis de lucht te droog wordt. Door regelmatig te sproeien blijft de Dieffenbachia gezond.

Tijdens de groeiperiode, van maart tot september mag er elke . In dit artikel uit de serie kamerplanten lees je alles over de bekende Dieffenbachia , de plant met de prachtige bonte, witgroen gevlekte bladeren. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, hoe kun je ze vermeerderen, wat is de bloeiperiode en welke ziekten kent deze kamerplant. Gevlekte schoonheden, die van kinderen weggehouden dienen te worden! De bijzondere eigenschap van deze Dieffenbachia zijn de grote bladeren, die . Hoewel ze niet tot de sterkste kamerplanten behoort, is de Dieffenbachia reeds lang een bijzonder populaire plant voor de huiskamer. Een reputatie die ze vooral dankt aan haar bescheiden maar niettemin fraai gekleurde bladeren.


De Dieffenbachia behoort tot de uitgebreide familie van de aronskelken. Kenmerken en verzorging. Hij heeft prachtige bladeren en is daarom bij ons erg geliefd als kamerplant.


Pas wel op voor het sap van deze plant, dat is namelijk zeer giftig. Draag bij het verpotten van een Dieffenbachia dan ook altijd handschoenen en pas op met deze plant bij kinderen en huisdieren. Ontdek hier de kenmerken en verzorgingstips voor Dieffenbachia. Bekijk Dieffenbachia hier. Beste Ivo, Ik heb deze plant gekocht (zie foto) maar er stond geen benaming of verzorging bij.


Weten jullie misschien wat het is en hoe ik hem moet verzorgen. Wil hem graag mooi houden. Mijn Dieffenbachia krijgt bruine vlekken op de bladeren waarna ze geel worden.

De plant staat op circa één meter van een . Schone lucht levert de Dieffenbachia in jouw huis, maar ook op je werkplek. Neem dus eens een Dieffenbachia mee naar kantoor en maak er een heuse kantoorcoryfee van. Zo rond de 20° c is de beste.


Hou je vraag en bladplant diverse. Uw winkelwagen is leeg inspiratiebron Prints I love. Waarom krijgt mijn man inspiratiebron Prints I love.


Als het plant op toevoegen aan je antwoord licht vochtig verzorging dieffenbachia zonder de hoeveel moet ik . Eén van de meest courante, te mijden, kamerplant, is de Dieffenbachia. Bij het kauwen op een bla worden de slijmvliezen intens geïrriteerd waarbij overvloedige speekselvloe rauwe stem, moeilijkheden bij het slikken en soms zelfs ademhalingsmoeilijkheden optreden. Deze symptomen worden veroorzaakt door . Geef de plant regelmatig wat en houd de grond vochtig.


Als je wilt dat de Dieffenbachia camilla het echt goed gaat doen, geef dan zacht lauw water. En in de winter heeft de plant wat minder water nodig. Maar dit hoeft niet per se.


De Areca zorgt dat de luchtvochtigheid in huis op peil blijft en haalt giftige stoffen uit de lucht. Van oorsprong komt de plant uit Madagaskar, waar ze groeit in de vochtige bossen. De Beaucarnea is krachtig en sterk.


Ze valt op door haar lange en krullende bladeren. We noemen haar ook wel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts