dinsdag 6 augustus 2019

Balkonbak elho

Onzichtbaar maar wel heel handig zijn de geïntegreerde overlooppijpjes in de bodem van de plantenbak. Zo staan je plantjes nooit te nat, zijn ze beschermd tegen wortelrot en worden de plantwortels perfect belucht. Hoe je ook je balkon railing wilt opfleuren, de barcelona balkonbakcollectie van elho staat garant voor heel veel balkoninspiratie. De ontwerpen van de plantenbakken zijn tijdloos met een design dat elegantie combineert met een robuuste vorm in een prachtige balkoncollectie! Deze antracietkleurige Barcelona balkonbak met een breedte van 90cm is van hoge kwaliteit en combineert elegantie met een robuuste vorm.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.

De breedte van de balkonbak is cm. Elho Barcelona balkonbak cm. De barcelona is van hoge kwaliteit en combineert elegantie met een robuuste vorm.


Creeër meer sfeer aan de muur of op het balkon en maak een keuze uit je favoriete trendy of juist traditionele kleuren. Dit zorgt voor een gezond plantklimaat. Daardoor worden de planten nooit te nat en de bak niet te zwaar en heeft u . In de zeer succesvolle Barcelona serie vind je altijd de laatste trends op het gebied van balkonbakken.


De Barcelona is van hoge kwaliteit en combineert elegantie met een robuuste vorm.

Deze complete balkonbak heeft een handige afwatering in de bodem van de bak. Met de haken uit de elho. Per bak is €maar voor €1krijg je ze allebei. Ondek de wereld van ELHO kunststof bloempotten, plantenbakken, en meer nog veel meer plant en kweek accessoires voor binnen en buitenhuis. Unieke collectie van ongekende hoogwaardige kwaliteit.


Ontdek de mooiste kunststof bloempotten, plantenbakken en balkonbakken van Elho. Door onszelf en onze producten constant te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de marktleider in Europa en een speler van formaat in de wereld. Wij streven ernaar om je telkens weer te verrassen . De pot is gemaakt uit een mix van steen en kunststof, waardoor de pot bijna een naturlijke marmerlook krijgt.


Geef uw tuin sfeer met de elho balkonbak uit de serie Barcalona. De Barcalona trough balkonbak is van stevig kunststof in de kleur antraciet. De afmeting van de balkonbak is centimeter. Trendsettend en inmiddels een wereldwijd succes, dat zijn de corsica flower bridge balkonbakken van elho.


Een unieke en zeer elegante oplossing voor het sfeervol decoreren van je balkonreling of hekwerk. Vandaag een balkonbak gekocht. Als het nu veel regent, verzuipen de planten toch?


Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen.

Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen.


Eigentijdse balkonbak uit de Loft Urban collectie van Elho. Maar liefst verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een slimme en verrassende combinatie tussen balkonbak en tafel. Naast het sfeervol decoreren van uw balkonreling, heeft u voortaan namelijk ook uw hapje of drankje altijd bij de hand!


De multifunctionele extra tray zorgt bovendien voor nog meer opbergruimte, bijvoorbeeld voor een paar tijdschriften. Voorzien van bodemplaat voor afvoer van overtollig water. Green basics is de duurzame lijn van elho , deels gemaakt van gerecycled kunststof. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


De green basics schaal is speciaal ontworpen voor bloembollen. En met de unieke bodem wordt de verzorging nog gemakkelijker. Bloempotten en gieters etc. Wij raden aan om contact op te nemen in verband met de . Gebruik spaties om labels te scheiden. Materiaal: Hoogwaardig kunststof (polyethyleen).


Garantie: jaar gegarandeerd kleurvast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts