vrijdag 14 december 2018

Hanneke van kooten

Zakenvrouw met een missie. Geschatte leestijd: minuten. Het betekent het einde van een spannende tij waarin ik als genomineerde - samen met vier . Om in aanmerking te komen voor deze prijs moeten dames.


Follow LadiesNight to never miss another show.

Ze is nu ook verkozen tot zakenvrouw van het Nederlandse Hoeksche Waard. Hanneke Van Kooten laat van zich horen. Tien jaar geleden bestond Van Kooten Tuin en Buiten Leven nog niet eens. Vandaag is het bedrijf met zijn Antwerpse vestiging in Wommelgem een trendsetter in de verkoop van . Ze zette haar titel in ten bate van het Hospice Hoeksche Waard met een geweldig eindresultaat.


De jury, bestaande uit zakenmensen in deze regio, koos haar uit vijf genomineerden vanwege haar pioniersmentaliteit. Zij zien in haar de ideale ambassadeur om . En dat terwijl ze in het begin eigenlijk weinig van internet af wist.

Veilig thuisgekomen na een vakantie op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland kan ik jullie eindelijk op de hoogte brengen van mijn ervaringen. Bij alles wat doe probeer ik altijd om met mijn maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Mijn motto is: “Wie A zegt moet ook B zeggen”. Help mee voor een buitenverblijf voor Hospice Hoeksche Waard.


Dit had ik nooit kunnen dromen. Uit vijf genomineerden koos de jury de Goudswaardse . Het totale winkelbestand van Van Kooten Tuin en Buiten Leven kan over tien jaar uit circa tien filialen bestaan. Daarvan staan er drie of vier in België. Van Kooten beschikt inmiddels over vijf fysieke winkels en drie webwinkels voor.


VELP - De grootste tuin- en buitenleven formule Van Kooten Tuin en Buiten Leven, die dit jaar is uitgeroepen tot de nummer-één in blokhutten en chalets in de hele Benelux, opent aan de Florijnweg in Velp een. De door Van Kooten gekozen film- en tv-fragmenten fungeerden als . Bieb herbergt veel over de historie van de Hoeksche Waard. Politieke gast: Pieter vd Meer(CDA Cromstrijen).


Na drie enthousiaste seizoenen als het gezicht van de ledenadministratie van Schaerweijde geeft Anne-Marie van Kleef het stokje door aan Irene Aldus en Margot Reinders, hier beide naast Anne-Marie op de foto. Op basis van een schoon en bijgewerkt . Je kunt er niet omheen”.

Door de gehele Hoeksche Waard werd het bekend gemaakt door sponsor Event Support Holland. Maar dat was niet het enige wat de winnares ten deel viel. U ziet het straks allemaal weer in MJ Report op TV Hoeksche Waard. Van een baan in het grondverzet tot de aansturing van een retailonderneming met een miljoenenomzet. Ik zie de bui al hangen - Marjolijn van Kooten.


Geestige conferences afgewisseld met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en hunor op het schertpst van de snede. Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts