dinsdag 25 december 2018

De oude tol oud beijerland

Gewaardeerd met een 1. Combineer uw verblijf met een mooie wandeling. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Haal je zwembroek of bikini maar vast uit de kast, want er kan gegraven worden bij de Oude Tol. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar.


Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag.

Er heeft hier ook een stoomboot gevaren voor de verbin- ding met Rotterdam en Dordrecht. Restaurant de oude tol Oud Beijerland op Telefoonboek. Naast een restaurant de oude tol vind je ook restaurant, bed and breakfast. Wie toch het water in gaat riskeert een boete. De Omgevingsdienst Midden-Holl.


Oud - Beijerland - Zwemmen bij de Oude Tol is per juni verboden. Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. De Oude Tol een aanlegplaats voor boten.

Rustig gelegen aan de rivier met op 50m een brasserie, snackbar, terras, speelweide met peuterbad. In het seizoen zijn er watersportmogelijkheden ( skischool). De “oude tol ” is een recreatiegebied waarin een zwembad is geintegreerd voor de kinderen. Behalve het zwembad met technische ruimte is tevens vorm gegeven aan het omliggende gebied met . Woensdagmiddag april was de feestelijke opening van het veer tussen De Uitwaayer in Nissewaard.


Het Spui is een getijdenrivier in Zuid-Holland die de verbinding vormt tussen de Oude Maas en de Beningen die weer met het Haringvliet en de scheiding tussen de eilanden Voorne-Putten en. Wij zijn overvallen door de mededeling, dat met onmiddellijke ingang vanaf juni een zwemverbod geldt bij de Oude Tol. BINT vindt deze maatregel van de provincie ten enenmale zwaar overtrokken. Vanaf elke TOP kunt u bewegwijzerde of beschreven routes volgen, die u laten kennismaken met de mooiste plekjes.


Een TOP is herkenbaar aan een groene stalen halm van ca. U volgt de Havendam en de. Aan het eind hiervan komt u beneden bij. Het Ballenteam heeft een onblusbare trek in een lekkere rulle gekruide gehaktbal.


Als het even kan geserveerd op een mooi opgemaakt bordje met een paar dingetjes die de smaak van de bal ondersteunen. Als daar ook nog eens een glimlach en een vriendelijke prijs bijkomen gaan we echt helemaal uit ons dak. Mooiste horeca zaak aan het spui in obl.


Een groot deel van de dag vond plaats bij de Oude Tol , een veelzijdige locatie, gelegen aan het water.

Het mooie van deze plek is dat er veel glas is waardoor je gemakkelijk naar buiten kunt kijken. Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, contactgegevens en meer! Met veel mogelijkheden voor watersport ( jetski, waterski), brasserie, recreatie- en speelweide, peuterbad en camperplaatsen.


Ballenlijn Aan de rand van de zwembaai ligt een ballenlijn. Een unieke locatie met zicht op het Spui waar u van harte welkom bent voor een lunch, borrel en diner. Bij lekker weer kunt u genieten op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts