donderdag 13 december 2018

Speeltuin huren dordrecht

Openstelling zaal voor bezichtiging. Bij slecht weer kan het feestje op de dag zelf geannuleerd worden - door de klant en door de speeltuin ). Buiten regulieren tijden. Voor elke leeftijd is er wel een activiteit.


Zaaltje in de speeltuin. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Kijk dus snel wat we dit seizoen voor u in petto hebben en vergeet vooral de data niet in uw agenda te schrijven! En wilt u de speeltuin liever een keer helemaal voor uzelf? Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, dan kunt u de speeltuin huren tegen een geringe . Welkom op de website van speeltuin Zeehavenkwartier! Op deze website vind je alle informatie voor een heerlijk dagje uit.


Duurzaamheidscentrum Weizigt. Door educatie, communicatie en recreatie realiseert. In de Dordtse Biesbosch bij Dordrecht vind je speelbos De .

Groene, avontuurlijk en uitdagende speeltuin met zand- en waterbaan, met speel -klim-bos en kabelbaan. Speeltuin Zeehavenkwartier, Dordrecht. Verschillende klim- klauter- en draaitoestellen en… Lees meer. Indoor Speelhal Haasje Over. Tevens mogelijkheden voor kinderfeestjes.


Meranti 5 Dordrecht Gaat om 14:openVandaag geopend tot 17:00Gaat morgen om 12:openGaat om 12: openGaat woensdag om 13:openGaat morgen om 13:openGaat om 13: openGaat vrijdag om 14:openGaat morgen om 14:openWe zijn helaas. Op onze website vind u allerlei praktische informatie over onze speeltuin , zoals de openingstijden, prijzen en contactinformatie. Kijk in de agenda voor alle aankomende activiteiten, of bij het nieuws voor bijzondere gebeurtenissen.


Neem eens een kijkje in het fotoboek als u een indruk van de speeltuin wilt krijgen. Woensdagmiddag oktober gaan we naar de ijsbaan in Dordrecht. Wat is er nou leuker dan met je vrienden en vriendinnen te gaan schaatsen in de herfstvakantie? We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan! Heb je geen schaatsen, dan kun je deze gemakkelijk huren bij de schaatsbaan.


De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Dordrecht en is lid van de NUSO, een overkoepelend orgaan dat de belangen van honderden speeltuinen in . Het oude Jeugdspeelpark is gesloten. Wij zijn bezig met de bouw en verhuizing naar het nieuwe Jeugdspeelpark in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. De speeltuin organiseert verschillende activiteiten.

Kijk voor meer informatie op de website van de speeltuin. Midden in Uitgeest ligt een speeltuin waar kinderen spelen, ontdekken en vrienden maken. Met toestellen voor alle leeftijden is dit de perfecte locatie voor uw kinderfeest of schoolreisje. Daarnaast heeft onze vereniging een clubgebouw met twee zalen die beschikbaar zijn voor de verhuur. Onze tuin beschikt over . Een feestje is altijd leuk, maar het geeft zoveel rommel en u moet altijd zoveel organiseren.


Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw partijtje bij ons op de speeltuin te vieren. Dit is vooral makkelijk bij een kinderpartijtje, de kinderen kunnen dan lekker buiten spelen. Tegen een gering bedrag kunt u . Laat je inspireren door de natuur.


Biesboschcentrum Dordrecht beschikt over een groepsruimte met panoramisch uitzicht op de Biesbosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts