donderdag 1 november 2018

Ratten bestrijden bij kippen

Hey,Gisteren een dikke brutale rat betrapt in onze kippenren. Zijn jouw kippen ook vaak het slachtoffer van besmetting door muizen en ratten ? Jouw kippenren is een magneet voor muizen en ratten. Hoe je het ook went of keert een kippenren achter in de tuin is een magneet voor muizen en ratten.


Dit geld overigens ook . Overlast van ratten of muizen ontstaat vaak op plekken waar kippen gehouden worden.

Meestal wordt er meer voedsel (granen) gestrooid dan de kippen opkrijgen. Dan wordt het een voedselbron. Het bestrijden van ratten werkt alleen wanneer de oorzaak wordt weggenomen. Vaak is het probleem hiermee . Ongedierte… je kippen zitten er niet op te wachten en jij ook niet.


Helaas zijn sommige parasieten,. Muizen en ratten zijn gevaarlijk voor de gezondheid van je kippen door de ziektes die ze bij zich dragen. Zorg dat voedselresten niet te lang.

Zorg voor bestrijding rondom het kippenhok. Volgens de buren is hij gebeten door een rat toen hij sliep en daarna ziek geworden. Gebruik middelen tegen insecten . Ik vind het een merkwaardig.


Nog maar kippen van alles wat,boerenganzen, muskuseenden en rustige bejaarde geit. Rattenplaag in de kippenren. Meer resultaten van kippenforum. PAJWFSfk Vergelijkbaar jan. Tuindokter De 45views.


Na een paar weken zijn ze verdreven. Proficiat voor uw bestelling van kippen via de actie van de gemeente en de compostmeesters. Met de aanschaf van deze diertjes verwerkt u zelf op een milieuvriendelijke manier uw keuken- en tuinafval.


Toch wensen wij u te informeren over het weren van ratten in het kippenhok zodat u door het toepassen van enkele tips . Om effectief ratten te bestrijden vindt u hier informatie over rattensoorten, gedrag, rattengif, ongediertebestrijders en meer. KIPPEN WEG OM RATTEN TE BESTRIJDEN. Loslopende kippen in Antwerpen bij brug moeten weg omdat hun voer ook ratten aantrekt. De kippen wonen daarin totdat er een grote afscheiding gemaakt is zodat de kippen vrij kunnen buiten lopen en de honden ze niet opvreten.


Vorig jaar kwamen de ratten aanzetten.

Ze graven gaten onder het hok door . Maar nu ik denk last van ratten te hebben heb ik mijn voornemen wat bijgesteld en wil dus van de ratten af ipv mijn kippen. In ieder geval zijn ook grondige inspecties, waaronder nachtinspecties, noodzakelijk om de zwarte rat te lokaliseren en deskundig te bestrijden. Graan, keukenrestjes en verschillende schuilplaatsen maken het hok tot een waar paradijs voor de rat. Voor we de ratten gaan bestrijden of vangen, kan je best met het volgende rekening houden.


Anders zullen er steeds ratten blijven komen. Geef je kippen nooit meer eten dan ze op krijgen. Het weren van deze knagers is minstens zo belangrijk als het bestrijden. Houd de boel overzichtelijk. Heeft u dus last van muizen, ratten , vogels of wilt u het alvast voorkomen?


Dan is deze voerbak speciaal voor u gemaakt. In onze tuinen is genoeg eten te vinden. De echte toplocaties voor een rattenplaag zijn tuinen met vogelvoer, volières en duivenhokken. Ook moet je ratten bestrijden in het kippenhok.


Wat te doen tegen ratten in de tuin? Als bij het hol geen duidelijke . De bruine rat is de meest voorkomende rat in Nederland. Zij zitten graag op plekken waar voedsel te vinden is. Vogelvoederplaatsen, kippenhokken , slootkanten en recreatieterreinen. Door bijvoorbeeld het houden van kippen kan er last ondervonden worden van ratten in de tuin.


Wanneer dit het geval is dient u direct over . Nu de kippen daar weg zijn, trekken de ratten verder opzoek naar voedsel. Zo te lezen heb je al redelijk wat. Hallo, Ik heb een kat, honden, ganzen, kippen , konijntjes, schapen, egels en neen, geen ark van Noah en ook geen fretjes. Daar ik een natuurlijke tuin heb zonder meststoffen of bestrijding.


Ik heb periodiek last van muizen en ratten in mijn kippenschuur. Zolang deze dieren gezond zijn is het geen probleem. Als je muizen hebt is het vaak een kwestie van tijd dat je ook ratten krijgt omdat ratten muizen eten met veel gegil van de muizen.


Tips om ratten te vermijden. De ratten bestrijd ik zogauw ik ze zie . Te vermijden: Strooi geen kippenvoer op de gron maar in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts