woensdag 28 november 2018

Leemans hoofddorp

Shop online of kom langs voor persoonlijk advies in één van de winkels. Dit is de kans voor alle schoenenliefhebbers om voordelig schoenen te kopen tijdens de grote leegverkoop. De kortingen zijn extreem . Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Dan shop je hier altijd met éxtra korting!


Veel informatie over Beheersmaatschappij Fam.

Aanbieding alleen geldig voor het filiaal in Winkelcentrum Meren. Wilt u ook gebruikmaken van deze korting, maar bent nu nog geen lid van de HoofddorpPas? Leemans Schoenen, Hoofddorp.


Bestel dan nu de HoofddorpPas. Klanten maken namelijk kans op het winnen van een jaar lang gratis Pikolinos schoenen. De winkel is vermeldt in categorie Schoenenwinkels. Ben jij flexibel in werkdagen en beschikbare uren?


Wegens expansie hebben wij inmiddels een groter pand betrokken aan de J. Beetslaan 9 te Hoofddorp.

Wij zien u graag in één van onze winkels,. De hierbij gekozen duurzame verlichting is volgens de winkelketen een goed voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen, een trend die bij steeds . Ontdek de leukste mode met Tiendeo! Dit motiveerde vader Jaap om het bedrijf te moderniseren en verder uit te breiden tot “de schoenen winkel van de Randstad en omstreken”.


Vele openingen van nieuwe vestigingen volgden, alsmede de verhuizingen van het hoofdkantoor en distributie centrum. Eerst van Osdorp naar Vijfhuizen en later naar Hoofddorp. Het pand in het overdekte winkelcentrum Vier Meren wordt fraai verlicht door de onopvallende LED railspots, waardoor de opgestelde schoenen optimaal tot hun recht komen.


De vrouw wordt ervan verdacht afgelopen jaren een aanzienlijk geldbedrag . Nog niet zo lang geleden was ik in Hoofddorp en ik heb deze winkel echt niet gezien… Gelukkig kun je ook online bij ze terecht ! En weet je, de prijzen lagen lager dan bij andere online winkels! Wellicht ben jij wel een van de gelukkige winnaars. Met de unieke code op de flyer maak je kans op jouw favoriete paar Bullboxers! Vul onderstaand je gegevens in en houd je mailbox in de gaten om te zien of jij hebt.


Zij hebben een duidelijk beeld bij de kernelementen van hun bedrijf: service, goed opgeleid personeel en het beste schoenadvies en schoencomfort voor jong en oud. Zij hechten al ruim 1jaar waarde aan kwaliteit, design en comfort. Hoe pakken zij dit aan ? Omschrijving bedrijf: winkels, hoofdkantoor in Hoofddorp …….


Werkzaamheden: Onderhandelen met leveranciers over marketingbudgeten en de wijze waarop dit budget wordt ingezet.

Samenstellen van de marketingkalender . Besluit van augustus , Stb. Auteurswet , dient men de daarvoor wettelijk verschuldigde vergoedingen te voldoen aan de Stichting Reprorecht (Postbus , KB Hoofddorp ) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts