maandag 5 november 2018

Zwembad waterakkers

Hieronder staan onze standaard openingstijden, buiten alle schoolvakanties om. Het kan dan voorkomen dat baden op sommige momenten gesloten zijn. Incidenteel wordt ons zwembad verhuurd.


Ook hebben wij in alle schoolvakanties afwijkende openingstijden voor het vrijzwemmen, baanzwemmen en activiteiten. Bekijk daarom altijd eerst onzeMeer lezen. Welkom bij Zwem- en sportcentrum de Waterakkers !

Kinderen tot jaar​, GRATIS. Vrijzwemmen Zwemles (meer info), € 80​​​. Combi Sport Kortingstarief , € 15. Zwembad de Waterakkers , Heemskerk. De Waterakkers in Heemskerk is niet alleen een begrip als uniek zwemparadijs.


Bij dit zwembad in Heemskerk hebben ze binnen veel leuks, maar rond half mei ook buiten! Bij zwembad de Waterakkers in Heemskerk kunt u gebruikmaken van diverse zwemactiviteiten met korting. Koninginnedag, 1e Kerst.


Zo kunt u recreatiezwemmen, een gratis proefles nemen op een van de aquasporten, baby- en peuterzwemmen, zwangerschapszwemmen en aquasenior.

Maak een afspraak Bemiddeling door. Naast een zwembad de waterakkers vind je ook zwembad , restaurant, sport, sportschool, vereniging. Binnen is van alles te doen, en bij lekker weer (vanaf half mei) kun je ook heerlijk genieten van het buitenterras, de zonneweide en het buiten peuterbad.


Het zwembad heeft voor alle leeftijden de. Speciaal voor ouders met jonge kinderen hebben ze . Daarnaast kan men na afloop van het zwemmen het uniek en zeer kindvriendelijke Familierestaurant de Waterakkers bezoeken. Kortom, het zwembad de Waterakkers biedt alle ingrediĆ«nten voor een onvergetelijk zwemfestijn. Faciliteiten Sub-tropisch recreatiebad (32°C) met superglijbaan, Hot Whirlpool (35°C), . Men let goed op de kinderen en het water is heerlijk warm, ook voor de allerkleinsten onder ons. Glijbanen vallen bij mijn dochter vn goed in de smaak.


Geef uw mening over Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers. SlechtMatigRedelijkGoed . Bedankt dat je meehelpt om jouw verenigingspagina op . Het overdekte zwembad heeft een recreatiebad (32° C) met een wildwaterbaan, een turbodouche en natuurlijk een spectaculaire reuzeglijbaan. Verder peuterglijbaan, waterpaddestoel, hot whirlpool kruidentuin (37°C), verwarmd uitzwembad (32°C) en peuterba wedstrijdbad en buiten . Bezienswaardigheid in Amsterdam.


Wat Airbnb- verhuurders zeggen. This swimmingparadise is the solution for a rainy day!

Try the pancake-restaurant. Families, vrienden, gezinnen en gezelschappen komen al jaar bij ons. Wij voorzien een hele dankbare groep gasten en doen dat graag!


Wij hebben arrangementen om te eten en te drinken voor een vaste prijs. Natuurlijk hebben wij ook leuk . Het was al heel erg lang geleden dat ik er was geweest. De lengte (meter) en het model bleven het zelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts