vrijdag 23 november 2018

Gebruikte kassen prijs

Vind gebruikte kassen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een prijstechnisch interessant alternatief zijn gebruikte kassen. Na demontage van een kas worden alle kasmaterialen grondig gecontroleerd om voor hergebruik in aanmerking . Wij hebben continu complete gebruikte kassen en bedrijfsruimten op voorraa die volledig op maat kunnen worden samengesteld.


Een groot deel van ons kasaanbod bestaat uit Venlo kassen in verschillende varianten, maar geregeld hebben wij ook andere typen gebruikte kassen beschikbaar.

U heeft investeringsruimte en wil graag een uitbreiding op uw bestaande bedrijf of een gedeelte van uw bedrijf vervangen door nieuwe glasbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een kas naar uw eigen wens te realiseren. Alle kassen door Olsthoorn geleverd en . Vind hier alle gebruikte kassen op voorraa direct te leveren tegen scherpe prijzen, hier kunt u ons aanbod uitvoerig bekijken.


Als kassenbouwer mogen we ons gerust allround noemen. Met zowel nieuwe als gebruikte kassen onder één dak, kunnen we eerder een prijstechnisch interessant alternatief aanbieden. De kwaliteit is in beide gevallen vergelijkbaar. Nieuw of gebruikt: voor kassenbouw hanteert Kees Greeve Tuinbouwprojecten altijd .

Hier vindt u de prijslijsten van de kassen en de accessoires van Perdok Euro Kassen. In de prijslijst van de Perdok Euro Kassen kunt u ook de prijzen van de windschermen vinden. Gebruikte kassen in iedere afmeting uit voorraad leverbaar.


Peet van Ruyven is ook kassensloper. Veel kassen die het veld moeten ruimen verkeren nog in prima conditie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, lenen zich dus prima voor de bouw van een gebruikte kas. Zo beschikt u over een kas die aan alle normen beantwoordt voor een veel lagere prijs ! Verschillende Nederlandse kassenbouwers zijn ook in het buitenland actief.


Zo stelt TNO dat maar liefst van alle glazen kassen die momenteel buiten Europa in gebruik zijn, afkomstig is uit Nederland! Batist Hobbykassen heeft naast een uitgebreid assortiment nieuwe hobbykassen ook de mogelijkheid om een gebruikte hobbykas te leveren. Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte. Het gebruikte materiaal krijgt een tweede leven en is milieubesparend. U profiteert zo optimaal van een zeer aantrekkelijke prijs.


Kan iemand mij informeren wat een gebruikte Venlo kas kost (m2) (zonder glas)? Ben op zoek naar een gebruikte kas voor export Rusland ter grootte van. Je kan me dit per mail doorgeven maar nog beter is het om even te bellen, dan kunnen we het een en ander verder bespreken om een juiste prijs te . Met ons assortiment van miljoen producten bij 10.


Zo is het bij ons altijd sale.

Joost Kerklaan onderscheidt zich door het ruime aanbod in gebruikte kassen. Veel moderne tuinbouwbedrijven worden vroegtijdig gedemonteer Bijvoorbeeld vanwege herontwikkeling van een tuinbouwgebied. De kassen die hieruit voorkomen zijn nog lang niet afgeschreven en kunnen nog vele jaren mee. Naast de zorgvuldige sloop van kassen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van kassen. Met een deskundig team bent u bij ons aan het juiste adres.


We hebben voldoende onderdelen van gebruikte kassen op voorraad en te koop. Ook voor reparatie en renovatie van huisvesting kunt u . Profiteer van onze jarenlange ervaring als Westlandse bouwer! Aannemerdirect is niet alleen de juiste partij voor nieuwbouw kassen of het renoveren daarvan.


Wij plaatsen ook gebruikte kassen voor u. Dit kan zeker een prijstechnisch interessant alternatief zijn. U kunt kiezen om een gebruikte kas te . Met de kwaliteit en levensduur van de huidige materialen is dit een uitstekende keuze. Aluminium goot … Prijs o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts