dinsdag 27 november 2018

Oudejaarslot 2017

De trekkingsuitslag is bekend! Ben jij de winnaar van die gigantische Hoofdprijs van € 30. Controleer snel je Oudejaarslot (en)!


Bekijk hier trekkingsuitslag van de Staatsloterij Oudejaarstrekking en zie direct of je wat gewonnen hebt! Een heel Oudejaarslot kost € 3- , een half Oudejaarslot kost € 1-.

Wanneer je voor kerst een Oudejaarslot koopt maak je kans op 1extra Oudejaarsloten (meer info) Koop nu online een Oudejaarslot. De prijzen die je wint op een half lot worden. Daarnaast kun je ook een Straat halve Oudejaarsloten kopen voor € 1waarbij je minimaal € wint. Oud en Nieuw en de loterij: ze lijken hand in hand te gaan. Het paradepaardje van de Staatsloterij is de Oudejaarstrekking.


We verwachten dit jaar meer dan miljoen lotnummers te . Het is altijd leuk om met extra spanning thuis te zitten en te wachten tot de prijs wordt uitgereikt.

Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen! Het is te hopen dat je dit jaar in de prijzen gaat vallen en die . De jaarwisseling is het perfecte moment om een oudejaarslot te kopen. Of je nu aan het feesten bent om middernacht, of lekker vanuit je bed het nieuwe jaar ingaat: de kans op prijs is aanwezig. Dat maakt het nieuwe jaar sowieso al spannen en wie weet begin je ook nog eens met een grote zak geld. Misschien een aardige tip zo vlak voor het eind van het jaar: staatsloten met het eindcijfer leveren verreweg het meeste geld op bij oudejaarstrekkingen, ook al worden die loten vrij weinig verkocht.


Mensen die een prijs hebben gewonnen in de Oudejaarsloterij, hangen dit niet aan de grote klok. Minder dan een op de drie Nederlanders zou aan vrienden vertellen dat hij een grote geldprijs heeft gewonnen. Een derde van de Nederlanders zou dit verzwijgen voor de eigen kinderen en ruim procent . Je krijgt bij een automatisch abonnement op de Staatsloterij een gratis half Oudejaarslot. Heb zonder het vooraf te checken mij aangemeld voor de december trekking met de gedachte een gratis oudejaarslot te krijgen.


Je kunt de automaat elk moment opzeggen. Veel mensen hollen naar de winkel in de laatste dagen van het jaar. Het hoort er gewoon bij met oud-en-nieuw. De vrij recente traditie, opgedrongen door een obscene combinatie van overheid en commercie, mag wat mij betreft nog dit jaar eindigen.


Ook is het mogelijk om een half lot te kopen.

Hierbij wil ik een klacht melden over Staatsloterij : Ik heb meerdere malen mijn lot proberen te registreren voor december maar het lukt niet want de site loopt vast en kan dan niets meer! Hij staat nu nog bescheiden in een hoekje, maar wel opvallen naast de winkel van Janse Mode tegenover de Jumbo in winkelcentrum Bloemendaal. Maar in het nieuwe jaar kan deze bolide zomaar ergens in een van de Goudse straten staan te pronken.


De zwarte en bestikkerde auto in winkelcentrum . Is het komkommertijd op de redaktie van WKN? De loterij met de grootste winkans van Nederland! De Staatsloterij is de oudste loterij van Nederland.


Wat is de Staatsloterij? Iedere e van de maand vindt er een trekking plaats waar prachtige prijzen te winnen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts