woensdag 31 oktober 2018

Magnetronbord met deksel

In jouw drukke bestaan is er vast niet iedere dag tijd uitgebreid te koken. Het bord heeft diverse vakken. Zo kun je onder meer pasta en sau. Warm makkelijk maaltijden op met dit handige magnetron bord.


Magnetronbord met deksel 3-vaks null. Dit bord met een diameter van centimeter is verdeeld in vakjes.

Ideaal voor het standaard aardappels, groente, vlees, maar ook prima voor rijst met thaise curry en kip. De afdekschaal houdt de magnetron vrij van . Dit magnetronbord van het merk Rotho is voorzien van verschillende vakken en een stevig deksel. Het magnetronbord is zonder deksel te verwarmen tot een maximum temperatuur van 1graden. Met deksel is dit 1graden.


In dit magnetronbord van het Nieuw-Zeelandse merk Sistema warm je makkelijk en snel een maaltijd op! Let op: Assorti-product. Dit is een assorti-product.


Je krijgt willekeurig soort thuisgestuurd.

In het veld “opmerkingen” bij het afrekenen kun je voorkeur aangeven. Mits voorradig krijg je deze thuisgestuurd. Zeker weten of jouw voorkeur nog voorradig is?


Stuur een mail naar de klantenservice. Schrijf de eerste review over dit product. Perfect voor het opwarmen van klaarmaaltijden, overblijfselen en ontdooien, deze grote koel-aanraak magnetronplaat is slim ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw handen niet branden als u het warme eten rechtstreeks.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont magnetronbord folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Coolblue: alles voor een glimlach.


Het vaks warmhoudbord houdt uw maaltijd langer warm. Door het reservoir te vullen met heet water (niet kokend). De knop is ook als eierdop te gebruiken.


Joseph Joseph M-Cuisine Cool-Touch Bord - Incl. Voor de meeste magnetrons, ook kleinere modellen. Een eenpersoonssysteem bestaat uit een aantal pannetjes of dekschaaltjes, waaruit de bewoner zelf kan opscheppen op een bijgeleverd bord. Het kunnen ook losse schaaltjes zijn in een isolerend kunststof dienblad met een bijpassend deksel.


Hierbij wordt eveneens een bord geleverd.

Ook komen er borden voor met . Voor het opwarmen van eten gebruiken wij thuis altijd een magnetronbord (zie afbeelding.) Het deksel voorkomt dat het opgewarmde eten uitdroogt, en het wordt lichtjes gestoomd. Dit bord kregen we bij de magnetron, maar ze zijn ook los te koop bij winkels als Blokker of Xenos. Shop online voor Bord deksel uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. En een paars bakje met deksel die zgan is. Tupperware mini max bord met deksel L 1€ per stuk.


Na de drooging wordt het . Een transparant deksel wordt bijgeleverd. Een aangepast bord integreert vaak de voordelen van een bordran zonder dat men deze telkens moet aanbrengen en verwijderen. Een kunststof bord breekt zelden bij normaal gebruik.


Er ligt een metalen deksel over het eten. Boontjes, aardappelpuree en gehaktballen. De zoutige geur prikt in mijn neus. Even denk ik helemaal niet aan opa. Ik heb verschrikkelijke trek.


Haastig buig ik me over mijn bord en eet het helemaal leeg. Als ik opkijk, zie ik hoe mijn moeder met een vies gezicht een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts