maandag 1 oktober 2018

Boktor behandelen

De boktor bestrijden kan een lastiger karwei zijn dan dat u misschien van tevoren zou denken. Het bestrijden van de boktor bestaat voornamelijk uit het schoonsteken van aangetaste onderdelen en het blootleggen en uitborstelen van de boorgangen. Daarna wordt het houtwerk aan het oppervlak besproeid met een boktor bestrijdingsmiddel. Bij hardnekkige diepere aantastingen en geschilderd houtwerk worden . Boktor in het hout kun je snel goed verhelpen.


Onlangs was ik weer bij een woning en je kunt zelf veel doen om de boktor te herkennen en te bestrijden.

De huisboktor heeft zich gedurende de laatste decennia in ons land ontwikkeld tot één van de schadelijkste houtvernielende insecten. Vraag de specialist, die alle technieken in eigen huis heeft, nu om een Gratis Inspectie! Zelf boktor bestrijden doet u met onze producten tegen boktor.


Last van boktor in je huis? Oma weet raad en heeft altijd een oplossing met huismiddeltjes om ongedierte te bestrijden! Er zijn verschillende doe-het-zelf middelen tegen boktor in hout. Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder!


In een mum van tijd uw ongedierte kwijt.

Van Meijel kan boktor behandelen door middel van een impregneerbehandeling. Het hout wordt meerdere malen onder. Het is belangrijk om deze insecten en hun gebroed. Ontdek de kosten en de prijzen in een handig prijsoverzicht op OfferteAdviseur.


Aantasting van hout door houtworm of boktor kun je eenvoudig voorkomen. Een actieve aantasting herken je aan hoopjes houtmeel. De houtworm is de larve van de houtkever.


Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. De Ongedierte Bestrijder hanteert verschillende manieren van behandelmethodes voor de bestrijding van houtworm, boktor en de bonte knaagkever. Hieronder worden de methodes beschreven, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij eventueel een vrijblijvende afspraak met u maken.


Gemiddeld kost boktorbestrijding rond de € 250. Wil jij boktor laten bestrijden? Wij hebben adressen van gecertificeerde boktor bestrijders uit uw buurt. Effectief boktor bestrijden.


Verschillende soorten boktorren.

Ze tasten door hun voorliefde voor hout binnen- en buitenshuis veel houten voorwerpen aan. Boktorren hebben onder consumenten niet zo´n goede naam. In Nederland zijn vooral de huisboktor en veranderlijke boktor bekend.


Elke aantasting, in welke ruimte dan ook, is verschillend en vereist een op maat gemaakte behandeling. Wanneer u constateert dat u boktor in huis . Om deze boktor behandeling zo goed mogelijk te laten aansliuten bieden wij altijd een gratis inspectie aan. Onze specialisten zullen de schade van de larve bekijken en passend advies geven.


Boktoraantasting in de kapconstructie, de gordingen, de vloerplanken of ander verwerkt hout in uw huis, garage boerderij of schuur kan op termijn de constructie zodanig aantasten dat vervanging van het hout noodzakelijk is. Een tijdige behandeling stopt de aantasting waardoor vervanging van hout niet nodig . Onder de term houtworm verstaan we meestal de larven van houtwormkevers. Ook de boktor heeft echter schadelijke larven.


Deze larven eten hout, en vooral zacht hout. De beestjes boren door het hout en laten daardoor zaagsel achter bij gaatjes die ze net in het hout hebben geboord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts