donderdag 25 oktober 2018

Fietsenberging in uw voortuin plaatsen

Wij zouden graag een fietshok in onze voortuin van m² plaatsen. Is aan of meer van deze voorwaarden niet voldaan, zoals bijvoorbeeld in uw geval omdat het tuinhuis of fietshok in de voortuin zou moeten komen, dan hebt u een stedenbouwkundige vergunning nodig, die u moet aanvragen bij de . Er gelden wel enkele voorwaarden voor . Vergunning nodig voor fietsenberging in voortuin ? Zeker wanneer deze aan de voorkant van de tuin geplaatst wordt. Wanneer u het fietsenhok aan de voorkant van uw tuin wilt plaatsen en deze hoger wordt dan wettelijk toegestaan kunt u ervoor kiezen om het .

Opbergen in de voortuin. Ruimte in je voortuin hoef je niet onbenut te laten. Zet er een leuk zitje neer óf plaats er een overdekt fietsenhok! Allersma zorgde er voor dat de fietsenstalling. Wil jij ook een half verdiept fietsenhok plaatsen ? Ontdek en bewaar ideeën over Fietsenstalling op Pinterest.


Meer ideeën over Fietsenstalling, Fiets kunst en Fiets kunst. Het klinkt misschien wat overdreven: het hebben van een eigen fietsenstalling in uw voortuin. U kunt contact met ons opnemen via de .

Laat uw eigen fietsenberging installeren in uw voortuin. Wanneer u geen achtertuin heeft of wanneer u niet de mogelijkheid heeft om uw fiets hier te stallen, zou het ideaal zijn om de fiets gewoon in de voortuin te. In het topic over (voor-) tuinen en buren die daar al dan niet iets over mogen vinden, werd gezegd dat je van je voortuin geen fietsenstalling mag maken. Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in het maken én het plaatsen van diverse fietsparkeersystemen. Nu is mijn voortuin een rampzalige grintbak.


Zou je niet een overkapping of opberghok daar kunnen plaatsen ? Ik heb een vraagje over het plaatsen van een houten fietsenberging in de voortuin welke is vastgemaakt aan een stenen berging. Nou komt de gemeente met de mededeling dat dit niet mag. De berging zou niet hoger mogen zijn dan meter etc.


Ze verwijst daarbij naar de Woningwet, maar vanaf 1 . Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw woning gelden aparte voorwaarden. Dat geldt ook voor een fietsenberging in uw voortuin. U moet hiervoor altijd een omgevingsvergunning aanvragen. Direct aanvragen met DigiD of eHerkenning. Strikt handhavingsbeleid zorgt ervoor dat een fietsenhok in de voortuin een hoge boete oplevert.


Lees hier wat de ombudsman vindt van deze situatie. Lier is streng op dit gebied. Door de lage maatvoering in hoogte zijn deze bergingen voor uw tweewieler ook geschikt om voor in de tuin aan de straatkant te plaatsen.


Hierdoor hoeft u nooit meer met de fiets door het huis of door de tuin.

Een fietsenberging kan (tijdelijk) ook dienen als berging voor containers (een container ombouw), tuinspullen en . Een provisoir schuilhok in je voortuin in elkaar timmeren is niet zo moeilijk. Esthetische oplossingen met. Combineer waar mogelijk de toegang tot de fietsenstalling met de ingang of. Foto: Annelies Comptdaer.


Aan de voorgevel is altijd een vergunning nodig. Een serre aan de achtergevel is meestal ook toegestaan, al gelden er regels wat betreft hoogte, diepte en afstand tot de buren en de openbare ruimte. Hetzelfde geldt voor een schuur of garage in de achtertuin: een vergunning is niet nodig, als u zich maar . En net zoals de muren daar ongewenste gasten en inkijk tegenhouden, wilt u ook uw tuin afschermen.


In Vlaanderen zegt de Codex Ruimtelijke Ordening dat er geen stedenbouwkundige vergunning nodig is voor het plaatsen van een tuinafsluiting of omheining wanneer aan de volgende voorwaarden . De afmetingen zijn : 2x 2x 1(breedte x diepte x hoogte in cm). Omdat ik er dan uit de keuken. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vaak is het aantrekkelijk en in feite de beste optie om een fietsenberging in de voortuin te plaatsen. Er zijn ook gemeenten die voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts