donderdag 13 september 2018

Vijver beton waterdicht maken

Twee lagen Thoroseal na elkaar aanbrengen met een grote platte borstel zal hem zeker dicht maken. Tenminste als die betonstructuur nu verder stabiel is en niet nog eens verder beweegt of verzakt. Deze nieuwbouw vijver in Uden werd in twee dagen helemaal waterdicht gemaakt. Ideaal geschikt voor het waterdicht maken van zwemvijvers , beton vijvers , zwembaden, waterlopen etc.


Sneldrogen zelfs bij lage temperaturen.

Vijverontwerp en Aanleg. Betonnen of gemetselde vijvers worden perfect afgedicht. Koicoating is een vloeibare coating zonder oplosmiddelen dat in lagen op de wanden en vloer aangebracht wordt. Het is speciaal ontwikkeld voor gemetselde vijvers waterdicht af te werken. Gemakkelijk uw vijver waterdicht maken met vloeibaar rubber.


Breng in de kieren en naden voldoende vloeibaar rubber aan om lekken te voorkomen. Een waterdichte vijver , wel zo fijn voor de vogels.

Bij het aanleggen van een nieuwe vijver is het een must om Hydramix cement sealer te gebruiken. Om zo veel mogelijk van je toekomstige vijver te kunnen genieten, plaats je hem best in de buurt van je woning. Stap 6: vijverbak waterdicht maken.


TM is een 2-componenten PCC-systeemmortel. Het systeem bestaat uit een cementgebonden mortel (component A) en een geƫmulgeerde kunsthars (component B). Wilt u een vijver laten metselen van betonblokken of kalkzandsteen? Lees hier alles over de kosten en het waterdicht maken van de gemetselde vijver.


De vijvermortel TM van Garden TS is een waterdichte minerale metselmortel waarmee onder meer vijvers waterdicht zijn te metselen of te bekleden. Ook repareren of egaliseren behoort tot de mogelijkheden. Het product is met water aan te maken en met een troffel of spaan glad af te werken.


De snelle uitharding maakt het . Ik heb een vijver gebouwd met betonstenen en nu moet ik deze nog waterdicht krijgen. Dag Rene Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken ? U kunt zelfs een complete betonvijver maken die waterdicht is. In veel opzichten is de vijvermortel hetzelfde als de vijverfolie.


Alleen kunt u met vijvermortel veel meer.

Het is constructiemateriaal, net als normale metselspecie maar dan ook voor onder water en permanent waterdicht. Een natuurlijke vijver (of dam) ( waterdicht ) maken. Je kan natuurlijk ook met plastiek, rubber of andere kunststof werken, of een bekleding van beton of gecementeerd metselwerk toepassen. Hier in de buurt is dat.


Ik wil een vijver gaan maken in een betonnen bak van ca bij meter. Deze bak moet van de grond komen te staan op poten. Kan dat met beton alleen? Componenten epoxy- cement plamuurmortel. Sika MiniPack Waterdicht is een 1-component, kant-en-klare waterdichtingsmortel.


Maar ook het gebruik van steenachtige materialen zoals beton , metselwerk of tegels kan bijzonder fraai zijn. Bij een betonnen , gemetselde of betegelde vijver moet u wel extra aandacht besteden aan het waterdicht maken. Want anders dan vaak wordt gedacht, zijn deze materialen van nature niet volledig . Wij willen achter in de tuin een grote vijver. Kunnen wij die waterdicht maken door klei te gebruiken in plaats van folie?


Dat was ook de enige mogelijkheid om de vijver kunstmatig dicht te maken , omdat - met uitzondering van beton - er geen afdichtingsmaterialen als vijverfolie bestonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts