maandag 3 september 2018

Mestpiertjes kopen

Gemakkelijk Online te bestellen. Compostwormen voor de Wormentoren, Wormenbak en Balkonton. En alle informatie die uw nodig heeft. Frans de Witte hengelsport. Hengels, molens, vistenten en toebehoren!


De gemiddelde wedstrijdvisser zal bijna elk weekend wel een wedstrijd in de agenda hebben staan.

Zo gebruikt men in een seizoen dus flink wat wormen. Bij het vissen op witvis zal men met regelmaat mestpieren nodig hebben, óf om te verwerken in het lokaas (verknipt) of om als haakaas te gebruiken. Deze mestpiertjes zijn stevig van structuur dit wordt gewaardeerd door elke vissoort.


Worden geleverd in bakjes die gevuld zijn met de beste kwaliteit compost dit zorgt voor een uitstekende houdbaarheid van deze wormen. AANBIEDING: Koop een mooie wormenbak van Balkonton en krijg €korting op je compostwormen. De aanbieding geldt zowel voor de Gevelbak, de Balkonton, als de ronde wormenbak.


Deze worm is de bekende visworm, uitermate geschikt door grootte en stevigheid. De wildmix die wij leveren is een prachtige mix voor het vissen. Een mengeling van mooie grote wormen, en lokkertjes voor het bijvoeren, zowel mestpieren ( Eisenia fetida), tijgerwormen (Eisenia andrei) als springwormen (Eisenia hortensis) .

Vind vis wormen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Thuis mestpieren kweken doe je zo!


Het gele sap dat er uit komt als je ze knipt is inderdaad pas aantrekkelijk als je . Mestworm of Eisenia fetida. De mestpier is de ideale compostworm. Dit sterke dier kan als geen ander vergane bladeren en organisch afval omzetten in compost.


Het is een strooiselworm, leeft dus in de strooisellaag. De worm is ook bekend als tijgerworm, Californische worm. Mestpieren horen in de composthoop , die . Met de mestpier kunt u op veel verschillende vissoorten vissen.


Wormenkwekerij Berendsen is een begrip in Europa als leverancier van viswormen. Er zijn dus maar weinig vissen die een worm niet als hapklaar lekkers beschouwen. Het mestpiertje kunnen we krijgen in verschillende . Ieder voorjaar kregen we twee rekeningen: Eentje voor het ophalen van de paardenmest, en eentje voor het kopen van kunstmest voor de weide. Kan het echt niet anders? Niet alleen zonde van het gel maar ook niet echt Paard Natuurlijk.


Toch kopen we als sportvis- sers onze maden vrijwel uitsluitend in. Deze vlieg ver- popt echter duidelijk minder snel dan zijn neef en is daarom de meest verkochte made waar het recreatievissers betreft.

Die kopen immers slechts eens in de zoveel. Ik kan iedereen echter aanraden om gewoon een eigen wormenkweekbak te maken (of kopen , kan natuurlijk ook). Wil je weten hoe je zelf mestpieren kunt kweken voor forelvissen en witvissen? De hengelsport experts van FizZDizZ zorgen dat altijd meer vissen vangt!


Help ons ook het uitsterven van de zoetwatervissen te bestrijden in Nederland en Belgie. Ze maken namelijk gangetjes waar lucht en water doorheen kunnen komen. Wat je ook kunt doen is mestpieren kopen en die in je tuin verspreiden. Dat versnelt het verteren van het organische materiaal. Eigenlijk zou elke tuin mestpieren moeten hebben.


Door compost kan de grond de voedingsstoffen beter vasthouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts