maandag 17 september 2018

Vennenbos verdronken

Kind verdronken in zwembad Het Vennenbos. HAPERT - Bij het zwembad van recreatiepark Het Vennenbos in Hapert is zaterdagmiddag rond half vier een kind gereanimeerd en vervolgens op weg naar het ziekenhuis overleden. De jongen werd kort daarvoor levenloos aangetroffen in een zwembad op een recreatiepark Het Vennebos in Hapert. Recente persberichten betreft verdrinkingen.


HAPERT - Een zesjarige jongen uit het Friese Midlum is zaterdagmiddag overleden in het ziekenhuis in Veldhoven als gevolg van verdrinking. Men leest er snel overheen, op een rijtje schrik je toch van de hoeveelheid verdrinkingen.

Een 6-jarige jongetje uit het Friese Midlum is zaterdagmiddag verdronken in een plas bij bungalowpark het Vennenbos in Hapert. Wees dan goed voorbereid! Ik heb wel zin om te zwemmen bij Het Vennenbos , alleen jammer dat he zo klein is ;).


Landal Het Vennenbos is wederom aangenaam verast door de mooie brief en het boek vol met iedeeën! Het jongetje dat zondag dood werd aangetroffen in een sloot in de buurt van Hoogeveen, is niet verdronken. Het 2-jarige jongetje was al dood voordat hij in het water terechtkwam.


Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt. De moeder van het jongetje reed zondag met haar auto en haar twee .

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren en hoe lang het kind in het water lag voordat het gereanimeerd wer is niet bekend. De ouders van het kind waren wel in het zwembad aanwezig, maar waren op het moment . In de vijver van het Henri Dunantpark in Eindhoven is een 14-jarige jongen verdronken die aan het begin van de middag verkoeling zocht in het water. Hij is door een duikteam van de politie uit het water gehaald.


Ik ben een keer bijna verdronken in een wildwaterbaan maar hier durfde ik eindelijk in. Oplettend en vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Leuke kinderboerderij, speeltuintjes. Als ouders heb je hier zelf ook echt vakantie. Wij zijn het park niet af geweest.


Zeer uitgebreid animatieprogramma! Geniet van het Zeeuwse leven en sluit de gezellig dag af in mosselstad Philippine. U kunt wandelen door diverse natuurgebieden zoals het Verdronken Land van Zuid-Beveland en Neeltje Jans.


Ook kunt de Oosterschelde helemaal rondlopen over het Oosterscheldepad (2km). Stadswandelingen Maak onder leiding van een gids een heerlijke stadswandeling. Een onbekende man is zaterdagavond verdronken in het Staalbergven in het Brabantse Oisterwijk.


Ontdek de vele stadsgezichten van . De politie denkt dat de man verkoeling zocht in het water.

Een getuige zag hoe hij ongeveer meter uit de kant plotseling onder water verdween en sloeg alarm. De Rustende Jager, Biezenmortel. Aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen ligt dit café met eetgelegenheid. Loop het pad af en volg de rode route van kilometer door het bijzondere landschap.


Binnenkijken bij Peter en Jannette in Nunspeet - woonstijl. NIEUW-NAMEN, ZEELAND - Het Verdronken Land van Saeftinghe is één van de bekendste schorgebieden van Nederland. HAPERT, NOORD-BRABANT - Kom spetteren in het subtropisch waterparadijs Het Vennenbos.


Roetsj van één van de spectaculaire glijbanen of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts