woensdag 16 oktober 2019

Onkruidzout ervaring

En waar het ons om draait is eigenlijk het gemak en financieel natuurlijk! Zoals je hier het voorbeeld ziet, kan het bij jou ook. Maar door meer ervaring zoals wij dit hebben uitgeprobeeren nog steeds, leer je om steeds minder zout te gebruiken. Ik heb wel eens gehoord met mensen zout strooien tussen de tegels voor het komende onkruid.


Kan iemand mij hier meer over vertellen? Met ruim jaar ervaring hebben altijd een passende oplossing.

Dat interesseert TS blijkbaar totaal geen biet. Gooi er maar pure zoutzuur over, gegarandeerd alles weg. Hoho, ik vraag alleen de gemakkelijkste manier, nergens zeg ik toch dat het vergif móet zijn? Ik zie bijvoorbeeld ook iets als onkruidzout , is iemand daar bekend mee? Roeland van der Drift van de Nederlandse zouthandel in Vlaardingen merkt het aan de omzet dat zout als onkruidverdelger snel populair is geworden.


De afgelopen vijf, zes jaar verdubbelde onze omzet jaarlijks. Zijn bedrijf verhandelt speciaal onkruidzout. Dat werkt volgens hem effectiever dan keuken- . Jaren lang hebben last gehad van alg en mos vorming op onze tennisbanen.

Dit seizoen de banen behandeld met onkruidzout. Waar anders de banen groen waren van alg en mos zien de banen er nu perfect uit. De voordelen voor onderhoud in het voorjaar is: minder vuile gravel verwijderen dus minder gravel aanvullen.


Voor bestrating zoals terras, parkeerterrein en tennisbaan. En dat is maar goed ook. U zoekt een vervanger voor Roundup? Bestel onkruidzout , voordelig en effectief in gebruik. Ik heb slechte ervaringen met afbranden: je moet heel lang branden wil het onkruid echt dood zijn, anders is het na een week terug.


Koop twee flessen schoonmaakazijn doe deze in een gieter en doe er verder water bij en giet ze over de tegels heen waar onkruid en gras tussen groeit. Na enige dagen gaat het gras tussen de tegels bruin worden en verdwijnt vanzelf zonder hard te hoeven zwoegen om het gras en ander onkruid tussen de tegels . HG of Compo, Praxis heeft wat jij nodig hebt om van je onkruid en mos af te komen. Onkruidbestrijding vind je bij Praxis.


Reserveer direct online bij Praxis. Kortom er zijn genoeg duurzame alternatieven om de groene aanslag te lijf te gaan. Mocht je zelf ook nog goede ervaringen of tips hebben om de oprit of het terras vrij te houden van mos en algen, laat het ons hieronder dan weten! Voor strooizout, wateronthardingszout, onkruidzout en zwembadzout.


Op ons kunt u vertrouwen. Zouthandel BV gewoon haar vaste klanten doorleveren! Al 2jaar ervaring in zout.

Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestel hier voordelig en snel uw onthardingszout. Gratis verzending aan huis.


Stop met het gebruiken van chemische middelen en stap over op het gebruik van onkruidzout. Met die ervaring kan ik dit zeggen: in ons afval zit enorm veel zout. In ons voedsel, in onze GFT, in wat er over datum van de supermarkten afkomt. De vergisters (waar biologische afbraak in plaatsvind en waar biogas uit gewonnen wordt) bij het bedrijf waar ik werkte kregen voor het overgrote deel . Deze DWW-Wijzer biedt hulp bij het zoeken naar verantwoorde methoden om onkruid in ZOAB te bestrijden.


Op andere typen verhardingen (bijv. klinkers of tegels) en op andere objecten is ervaring opgedaan met alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden. Andere alternatieven zijn azijnzuur en het gebruik van anti- onkruidzout. De aanpak van de gemeente van de.


In Houten vindt tot nu toe mechanische onkruidbestrijding . Ook ik heb zelf goede ervaringen met het wegschoffelen, lees kapotschoffelen, van de paardestaart. Na jaar schoffelen, als ze al weer komen, zijn ze uiteindelijk vertrokken. Wel wordt er ieder jaar weer geschoffel maar ze komen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts