dinsdag 2 juli 2019

Ilex meserveae haag

In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag , zorgt QuickHedge voor direct resultaat. Ilex (Nederlandse naaHulst) soorten kenmerken zich doordat ze uitstekend geschikt zijn voor gebruik als haagplanten. De hulsthaag is een bekende plant die zowel in het wild als in de tuin goed groeit. Net als de glansmispel wordt de hulst dikwijls als kerstversiering.


De blauwe hulst worden geleverd met gaasgelapte kluit. De maten zijn exclusief kluit.

Kwekerij bouman uit dussen biedt op bestelling ilex blue prince. De prijzen zijn als volgt: -60cm - € 5. Bij Budgetplant kunt u terecht voor het grootste aanbod aan haagplanten. De populaire ilex mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Als u besluit om een ilex haag in uw tuin te plaatsen, dient u vooraf te de vorm en het formaat te bepalen. Ilex of hulst is een plant die weinig onderhoud vraagt en die gemakkelijk te snoeien is.


Deze soorten kweken wij zelf op onze kwekerij in grote . Een matig groeiende struik met donker blauwgroene bladeren en paarsblauwe jonge twijgen.

Er verschijnen op deze plant geen bessen daar hij enkel mannelijke bloemen voortbrengt. Een zeer winterharde, mooie soort die zich gemakkelijk laat snoeien en daardoor bijzonder geschikt is als haag of zichtbreker. Gebruik: groep, haag , solitair.


Habitat: woon- en werkomgeving, rotonde. Redelijk bestand tegen wind. Het gladde, glimmende, gekartelde blad is blauwgroen. Benieuwd naar de opties? Bekijk direct de Hulst Heckenpracht opties en plaats uw bestelling.


De beste tips en info over het gebruik van de Ilex Blue Princess als haag of solitaire plant. Hulst laat zich zeer gemakkelijk knippen en kan gebruikt worden als solitair, in groepen en als haag. Geen bessen (mannelijk). Een kant en klaar haag is een ideale oplossing voor klanten die direct resultaat willen zien in de tuin. Kenmerken Ilex Meserveae Blue Maid (ook wel Hulst genoemd): - Blauwgroen weinig prikkelend blad - Bladkleur: blauwgroen - Herfst: groenblijvend met rode bessen - Winterhard: Goed winterhard - Standplaats: Zon, Ha.


Blad diepglanzen blauwgroen en klein getand. Géén bessen, vooral toe te pasen als vruchtzetting bij overige Ilex - variëteiten. Door diepgroene kleur zeer contrastrijk in gemengde beplanting.


Mooie planten voor het vormen van een wintergroene haag ! Daardoor is deze cultivar zeer in trek als haag.

De Nederlandse naam zegt het al: blauwe hulst is uniek om . Deze hulst haag (ilex) is heel goed geschikt als altijdgroene, vorst- en windvrije zichtbescherming. Compact en rechtop staand. Ilex meserveae omvat een groep sterke, groenblijvende, compacte heesters. Plantbehoefte: planten per meter.


Bevat vrouwelijke planten en mannelijke bevruchter plant. Wanneer de hulst als haagplant geplant wordt, is hij een zeer mooie, altijdgroene struik die zeker bijdraagt aan de uitstraling van uw tuin. Als haagplant gaan we de hulst vooral zien in de kleinere tuinen, waar hij echt verschil kan maken. Een heel grote haag is de hulst. Zorg ervoor dat de kluit van de Amerikaanse hulst (Ilex × meserveae) goed vochtig is.


Hij heeft een vrij compacte dichte vorm, mooie paarse twijgen en glanzende, bijzonder stekelige ovale blauwgroene bladeren. In de lente bloeit deze mannelijke hulst met kleine witgroene bloempjes en kan hij makkelijk vier tot vijf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts