donderdag 27 juni 2019

Dieffenbachia bruine vlekken

Hiernaast is het zo dat wanneer en bruine of gele bladranden beginnen te komen bij de plant het een teken is dat hij te veel water ontvangt, verminder in dit geval . Als het print op de bladeren van je Dieffenbachia vervaagt dan krijgt de plant waarschijnlijk te weinig licht. Bruine bladeren kan je . Mijn Dieffenbachia krijgt bruine vlekken op de bladeren waarna ze geel worden. De plant staat op circa één meter van een raam op de noordzijde.


De Dieffenbachia is een echte blikvanger.

Als de kluit helemaal opdroogt gaan de bladeren bruine randen vertonen. Dieffenbachia seguine: de bladstelen zijn groen met witte vlekken of strepen en hebben langwerpige bladeren met bonte tekening. In principe dieffenbachia lijdt schimmelziekte, waarvan de eerste - bladvlekkenziekte. Het verschijnt aan de bladranden, vooral onder in het gebladerte. Dit zijn kleine bruine vlekken geschetst oranje rand.


Geleidelijk aan, ze vangen de gehele blad bord. Een dergelijke ziekte kan worden overgedragen of met plantenresten. Dieffenbachia kan groeien tot meter, maar geleidelijk wordt het kale bodem van het vat en de plant verliest haar decoratieve uitstraling.


In binnen- omstandigheden zelden.

Schitovki en lozhnoschitovki: bruine vlekken op het oppervlak van de bladeren en stengels, zuigen de cel sap. Bladeren verliezen kleur, droog en af . De kans op spontane mutaties is bijzonder groot en levert een enorme verscheidenheid op : er zijn selecties met wit of rood gekleurde bladstelen, met vlekken of banden, met een wit gevlekt, geelgroen blad en met uiteenlopende bladvormen. Erg geliefd zijn de Dieffenbachia -soorten met dikke, vlezige, opgaande stengels . Daarbij gaat het om donkerbruine tot nagenoeg zwarte , min of meer ovale vlekken , die door een gele rand zijn.


In de droge lucht aan de uiteinden van de bladeren gevormd slordig donkerbruine vlekken geleidelijk over de gehele plaat. Bovendien stof aantrekken spint, schildluizen, wolluis en ander ongedierte, waaruit het moeilijk kwijt. Zodat het water behandelingen gewoon vitale Dieffenbachia , echter, zoals alle inwoners van het . In alle gevallen was er sprake van een goede doorgroei, ook van de zijscheuten. Bij Lemon Tropic was na het beëindigen van de transportsimulatie wat transportschade zichtbaar. Het betrof kleine knikjes in het blad die bruine vlekken.


Te fel licht of direct zonlicht de bladeren van kleur veranderen, kunnen ze verschijnen bruine vlekken. Dieffenbachia , ziekten die worden veroorzaakt door deze factoren moeten worden verplaatst in de minder verlicht door een warme plaats - indien er geen ontwerp. Planten moeten worden gedrenkt in de tijd en spuit de . Tripsen misvormen jonge scheuten, bloemknoppen en bloemen. Ze zitten in groepjes op de bovenkant van het bla waar je ze herkent aan hun langwerpige vorm en strepen.


Hun larven zijn een beetje doorzichtig en leven juist aan de onderkant van het blad. De ziekte versnelt tijdens perioden van warm, vochtig weer, met de vergeling eerste verschijnen aan het uiteinde van de bladeren en de voortzetting langs de randen. Tiny, bleke stippen verschijnen ook op het blad voor de aanpassing aan een helderder, gele kleur.

Als de bladeren leeftij de gele vlekken bruin en de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Bij transport en opslag . Ook bloeiende planten als. Dieffenbachia ( Dieffenbachia ) is een plant met groenblijvende bladeren, afkomstig natte regenwouden van Midden-en Zuid-Amerika. De besmette bladeren hebben de neiging te verwelken en sterven.


Look voor geelachtige bladeren met een gespikkelde verschijning op uw dieffenbachia voor de diagnose van een spider mijt besmetting. Spinmijten kan ook prima .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts