woensdag 8 mei 2019

Ako vestigingen

Nederlandse en Engelse boeken. Betaal veilig via iDeal of met acceptgiro. Bekijk in welke plaats een AKO gevestigd is. Alle AKO winkels per provincie en plaats in één overzicht. Vind de winkel bij jou in de buurt.


Openingstijden AKO, Alle openingstijden en koopzondagen van AKO vestigingen op alfabet.

Meer Boekenwinkels in de buurt. Deze AKO vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Boekenwinkels in de buurt. Silvester Strips Snellestraat 8. Bettie Boek Verwersstraat 40.


De filialen zijn veelal op stations gevestig waar . Lezen staat centraal bij AKO, maar ook voor schrijfwaren, kantoorartikelen en tabak en zoetwaren kan men bij AKO terecht. Ook heeft men de AKO internetwinkel.

AKO opent deze week vier nieuwe winkels: drie op stations en één in de stad. Vanaf vandaag kunnen dagjesmensen en toeristen bij vestigingen van AKO in Amsterdam en omgeving GVB dagkaarten kopen. Boekhandelsketen AKO versterkt haar positie op de NS-stations. Het winkelonderdeel van mediabedrijf Audax heeft een veiling gewonnen die NS Vastgoed had uitgeschreven voor de exploitatie van de boekhandels op stations.


Daardoor kan AKO vrijwel alle beschikbare boekhandellocaties op de . De meest volledige site met ruim 66. GWK Travelex en AKO openen vernieuwde vestigingen op Rotterdam The Hague Airport. De AKO folder en winkelinformatie.


Al de AKO openingstijden van de verschillende vestigingen bij jouw in de buurt. Daarnaast vind je hier adresgegevens en contactgegevens van AKO. Jones Lang LaSalle heeft van AKO de exclusieve opdracht ontvangen voor de aanhuur van deze ruim nieuwe winkels. AKO richt zich met haar winkels . Vind adressen, telefoonnummers en openingstijden van AKO winkels in Rotterdam.


Blijf op de hoogte met Tiendeo! Naast deze overeenkomst werd vastgelegd dat AKO na de overname de exploitatie van de stationswinkels ongewijzigd voortzet onder de formule van Bruna. AKO wordt daarmee voor deze stationswinkels een nieuwe Bruna- franchisenemer. AKO heeft al vestigingen op Schiphol, NS-stations en belangrijke.


Ook andere winkels zijn op deze website te vinden.

Exploitatie Bruna-stationswinkels naar AKO. Bruna en AKO hebben een overeenkomst gesloten waarin de intentie is vastgelegd dat AKO het eigendom overneemt van alle Bruna stationswinkels. Bruna zal daardoor nog maar een beperkt aantal . AKO neemt vestigingen van Bruna over. Het betreft de Bruna vestigingen te Den Bosch (Kerkstraat), Zwolle ( Diezerstraat), Spijkenisse (Nieuwstraat), Groningen (Herestraat), Amstelveen . AKO exploiteert op dit moment locaties op stations. Met uitzondering van de Bruna-locaties in Den Haag, Rotterdam en Breda zullen deze vestigingen nu onder de AKO -formule komen te vallen.


De NS beschikt over aflopende overeenkomsten met zowel AKO als Bruna. Momenteel heeft AKO winkels op NS stations. Hiervan zijn er van AKO zelf. Het streven is binnen afzienbare tijd de 100ste winkel te openen. AKO maakt deel uit van het Audax- concern.


Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord . Kenmerkend zijn de elegante stijl en uitstekende pasvorm. Na een succesvolle pilot met nieuw geopende winkels, hebben nu alle honderd vestigingen van AKO een metamorfose ondergaan. Met de nieuwe huisstijl en signing stralen de winkels de grootst mogelijke actualiteit en urgentie uit.


Alles om te laten zien dat de hightrafficshopper hier optimaal wordt . De beste boeken of een leuk cadeau bestel je op bruna. Je bestelling ophalen kan in de Bruna-winkel of laat hem vanaf euro gratis thuisbezorgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts