maandag 13 mei 2019

Caribabad gorinchem openingstijden

Recreatief zwemmen, Banen zwemmen. Een baantje trekken in het zwembad is een zeer gezonde sport, geschikt voor alle leeftijden. Met een afmeting van bij meter kun je flink wat meters maken.


Op vaste tijden is ons wedstrijdbad gereserveerd voor banen. Naast onze zwemfaciliteiten besteden we ook veel aandacht aan uiteenlopende (sport) activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Caribabad is méér dan een tropisch zwemparadijs. Veel van deze activiteiten vinden plaats in ons wedstrijdba bijvoorbeeld Zwemlessen of Aquajoggen. LET OP: Badenkaarten zijn jaar geldig en worden op een pas gezet, waar € voor in rekening wordt gebracht.


Op zondag zijn het recreatiebad en wedstrijdbad gezamenlijk open, de gehele accommodatie is dan toegankelijk voor het recreatieve tarief. Tijdens deze periode gelden ruimere openingstijden om. Wil je ons verblijden met een bezoek?


Heb je vragen, klachten of suggesties voor ons, dan kun je het onderstaande contactformulier invullen.

Bij aerobic kom je lekker in beweging op de maat van ritmische muziek. We hebben extra ruime recreatieve openingstijden , dus genoeg mogelijkheden om met je familie of vrienden langs te komen. De vaste bezoekers willen we vragen om de . Het tropische zwemparadijs me. De openingstijden verschillen per dag en per bad. Kijk op de website van het Cariba-bad voor de openingstijden.


Bij slecht weer (ter beoordeling van het Cariba personeel) is het buitenbad gesloten en is het wedstrijdbad geopen mits er geen andere activiteiten zijn. Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op 13 . De korting geldt voor doelgroepactiviteiten (m.u.v. arrangementkaarten) en banenzwemmen. Op onze site vindt u uitgebreide informatie per accommodatie met de bijbehorende bezetting, evenementen en vaste gebruikers.


Méér dan een tropisch zwemparadijs. Zin in een dag vol plezier en ontspanning? Ons tropische zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en nog veel meer biedt vertier voor waterratten en liefhebbers van ontspanning.


Daarnaast zijn er veel verschillende (sport) activiteiten te . De lezing vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg in Gorinchem.

Diverse zorgprofessionals van het Beatrixziekenhuis en Rivas Zorggroep geven antwoord op de vele . Ook de openingstijden worden iets aangepast. Het recreatieve zwemmen kan in deze periode op de woensdag en . De zwembaden in de regio zijn er dolblij mee en rekken, als het lukt, de openingstijden. Je ziet dat op zulke dagen niet alleen mensen met een abonnement, maar ook mensen uit de regio, bijvoorbeeld uit Gorinchem , hierheen komen.


Dit verklaart dat deze . De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. In Gorinchem kunnen senioren op verschillende plaatsen bezig zijn met bewegen. Hieronder een opgave die is ontvangen van. Sportaanbieder : Les Boulistes. Hij is pasgeleden vernieuwd.


Het is een leuke maar wel een langzame glijbaan maar er zit wat heel unieks in, een Splash game en dat maakt de glijbaan ook leuk je kan verschillende themas kiezen en je kiezen dat je er een foto wilt of niet als je voor een . Wel even goed kijken naar de openingstijden i. Verder ben ik zelf een keer in Gorinchem. Voor peuters in ieder geval erg leuk, met een . De gemeente heeft in Gorinchem een aantal gymzalen. Deze kunt u als vereniging of particulier huren (buiten de reguliere schooltijden) voor sportactiviteiten voor een korte of lange periode.


De gymzalen zijn ongeveer meter lang, meter breed en meter hoog. U kunt de zalen niet huren voor ( kinder)feesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts