vrijdag 10 mei 2019

Zwembadoverkapping zonder rail

Een concentraat aan technologie. Een ongezien design en een concentraat van technologie: deze telescopische overdekking van de nieuwe generatie bevat niet minder dan gepatenteerde componenten. Haar onzichtbare motor op zonne- energie is ingebouwd in de aluminium profielen.


Deze intelligente overdekking . Als uw voorkeur uit gaat naar een zwembadoverkapping zonder geleiderail , dan hebben wij de oplossing. Op zoek naar de Aquasfeer Klasik Clear A zwembadoverkapping ?

Bestel uw Aquasfeer Klasik Clear A zwembadoverkapping vandaag nog! De rails van slechts één centimeter hoog kunnen mooi worden weggewerkt door ze te verzinken in tegels. Heeft u geen tegels rondom uw zwembad? Zelfs dan zijn er genoeg mogelijkheden om de rails onopvallend te maken. Wat dacht u van een zwembadoverkapping zonder rails ? Uw zwembadbouwer kan u hier . Zo hebben we voor elk wat wils!


Hoge zwembadoverkappingen geven uw zwembad het karakter van een binnenzwembad. Ze kunnen ook aangesloten worden tegen het gebouw.

Met of zonder looprail zullen ze het zwemseizoen tot een maximum verlengen. Een zwembadoverkapping voorkomt warmteverlies, beveiligt het zwembad en laat toe om overdekt te zwemmen. Lage overkappingen: ideaal voor. Indien deze aansluit aan uw woning, heeft u hiermee een extra leefruimte zonder een voet buiten te zetten.


De Stilys is mobiele terras met een aluminium structuur op rails. Daar zijn wij van overtuigd en daarom geven we u ook zonder twijfelen jaar garantie op onze profielen en panelen. De zijpanelen van uw terras- of zwembadoverkapping zijn daardoor gemakkelijker te reinigen en ze blijven langer transparant.


Dankzij de hellingsgraad van. Liever geen storende rails op de grond? Model N-Line (zonder rail). De modellen, Atlanta en Classic kunnen in een andere constructie worden voorzien van grote nylon wielen die over u terras lopen zonder het te beschadigen. Door een ingenieus systeem . Zorg ervoor dat u voldoende extra rail heeft waardoor uw zwembad overkapping in zijn geheel van het zwembad kan worden geschoven.


U heeft in luttele minuten een buiten. Bij overkappingen zonder rails rijden de gesynchroniseerde segmenten op wieltjes direct op de vloer. Slecht weer is geen probleem meer, u kunt prima gebruik blijven maken van het zwembad afhankelijk van uw zwembadoverkapping kunt u zwemmen of compleet relaxen.


Zwembadoverkappingen van Aquasfeer komen met een flinke lijst aan voordelen. Zo zijn wij er van overtuigd dat er geen duurzamere en betere overkappingen op de markt te.

Voor een extra comfortabele rail bieden we de comfort rail. Onder de gehele zwembadoverkapping bevinden zich namelijk wieltjes, die soepel door de rails glijden. De Automatische Afdekzeilen. Het afdekzeil Neva ontrolt zich zonder moeite en sluit het zwembad perfect af. Een hydraulisch mecanisme en de geleiding via zeer discrete rails zorgen ervoor dat het membraan zich zeer vlot ontrolt.


Het veiligheidszeil beschermt uw bad tegen vuil en bladverlies maar biedt bovendien . Voordeel (estetisch dan) is dat poolcover zonder rails op de grond werkt (je kan er niet tegen stoten), nadeel vind ik dan, dat je met twee personen . Het aantal sporen en breedte van de rails hangt af van het aantal segmenten. Segmenten De standaardlengte van de . Nieuw bij Di-Jo Zwembaden zijn de overkappingen zonder rail. Gelagerde polyamidewieltjes, die over de rails aan de binnenkant van de profielen rollen.


Hierbij is het plaatsen van een rail niet meer nodig doordat de overkapping loopt op . Of het nu gaat om een overdekking voor een privézwemba een groot openbaar zwembad of het terras van . Fabrikanten van hoogwaardige zwembadoverkappingen. Bepaalde modellen zijn ook leverbaar zonder looprail en worden dan uitgevoerd met rubber loopwielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts