vrijdag 17 mei 2019

Tinctuur voor schimmelnagels

Propolis een natuurlijk antibioticum is goed tegen keelpijn, holteontstekingen, atrose, acné, wratten, steenpuisten, psoriasis, eczeem, schimmelnagels , reuma-, darmklachten. Het is een samenwerking tussen pedicure en klant! Risico-factoren om schimmelnagels te krijgen: Vakantie-adressen, hotels, campings, . Met daktarin tinctuur ben je maar zo een maand of bezig.


Zo vaak bij de huisarts geweest, chemische middeltjes gebruikt, natuurproducten gebruikt, zelf middelen bij de drogisterij gekocht, bij een pedicure laten behandelen en niets hielp.

Bij toeval terecht gekomen op de Propolis tinctuur. Dit middel twee maal daags op de . Verder kun je de schimmelnagels behandelen met tinctuur. Tincturen die propolis (bijenpollen) bevatten blijken ook erg effectief te zijn. Het is belangrijk dat je het smeren blijft herhalen, ook al zie je niet direct effect.


Wanneer je vaak last hebt van kalknagels is het wellicht goed om regelmatig een pedicure te ondergaan. Een correcte diagnose stellen is echter niet altijd eenvoudig.

Reinig de nagel voor elke nieuwe toepassing grondig met . Behandeling van een schimmelnagel door een medische pedicure. Hoe moet men een schimmelnagel behandelen? U kan er eventueel mee naar uw huisarts gaan. Hij is degene die moet nagaan of het een schimmelinfectie is en welke behandeling nodig is (een kuur met medicijnen, zalf, tinctuur of poeder).


Voetschimmel behandelen. Vaak gaat een schimmelnagel gepaard met voetschimmel. Bij voetschimmel wordt nogal eens Daktarin voorgeschreven, die als werkzame stof miconazol heeft. Het is te verkrijgen in zalf, strooipoeder, crème en tinctuur.


Gebruik de crème of zalf bij huidinfecties, de tinctuur op schimmelnagels. Er zijn verschillende soorten tincturen op de markt om kalknagels te genezen. Denk eraan dat kalknagels erg hardnekkig kunnen zijn en dat een uitwendige behandeling soms wel tussen maanden en een jaar nodig heeft om volledig zijn werk te kunnen doen. Deze tinctuur breng je doorgaans maanden lang dagelijks op je geïnfecteerde nagels aan. Voor de uitwendige behandeling zijn er diverse middelen in de vorm van stift, tinctuur en olie te koop om schimmelnagels aan te pakken.


Je kan een schimmelmiddel voor uitwendige behandeling gewoon bij . Er kan ook een klein gaatje in de nagel geboord worden (1 pijnloos) zodat het sneller werkt.

Dit moet je echter volhouden totdat de nagel vernieuwd is, en dat kan soms wel een jaar duren. Creme is niet voor deze nagels geschikt. Op de opleiding kreeg ik als tip om naast de tinctuur ook honingzalf toe . Daktarin nagellak is een tinctuur met als werkzame stof Miconazol.


Aan deze werkzame stof is een transportsysteem toegevoegd. Dit transportsysteem zorgt ervoor dat de werkzame stof door de nagel heen dringt. Dit is nodig want de schimmel die kalknagels of schimmelnagels veroorzaakt leeft niet in, . Peter Hendriks schreef n vernietigend artikel over de werkzaamheid van Nailner. Ik heb er heel erg lang last van geha wel meer dan jaar.


Ik blijk inmiddels zowat resistent te zijn voor allerlei zalven, waarcshijnlijk door deze langdurig gebruikt te hebben. Je hebt de volgende mogelijkheden: 1. Wat beter werkt is als je ook naar de pedicure gaat en een deel van de bovenste laag laat . Ik heb in het verleden ook veel last gehad van schimmel, maar bij mij bleef het niet alleen bij schimmelnagels maar was het uitgebreid tot onder mijn voeten. Op voorschrijven van de huisarts heb ik dus wel de kuur van drie maanden geslikt ( terbinafine). Hierdoor ontstaan veranderingen aan de nagelplaat.


Een schimmelnagel (ook wel: kalknagel) is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel of een gist. Schimmelnagels , ook wel kalknagels genoem staan samen met voetschimmel en likdoorns bovenaan de top van voetaandoeningen. Knip de geïnfecteerde nagel(s) regelmatig zo kort mogelijk af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts