vrijdag 22 maart 2019

Bromelia pineapple

Daarnaast verspreidt de ananasplant een heerlijke geur die de luchtwegen verwijdt: dit helpt tegen snurken. Ten laatste verspreidt de ananasplant ook nog eens . De bromelia is een pronkstuk in je kamer. En het fijne is: deze mooie jongen is ook nog eens ontzettend makkelijk om te verzorgen.


Giet af en toe wat water in zijn kelk en hij is helemaal tevreden.

Verzorg hem dus goe dan kun je nog . Deze pineapple bromelia is dan ook minder groot en wat donkerder dan de echte ananas die in de winkel ligt maar verder identiek. Deze komt oorspronkelijk uit de oerwouden van Uruguay en is een fraaie botanische . Hierom wordt de Bromelia ook wel Kokerplant genoemd. Ook het luchtplantje (de Tillandsia) vertoeft prima in de badkamer, want hij leeft van de luchtvochtigheid in deze ruimte.


Maar ook voor in de slaapkamer zijn er speciale planten. Wat dacht je van de Bromelia Pineapple , de anti-snurk- plant? De Ananas-plant is by far de populairste bromelia van dit moment.

See all our Pineapple varieties. Er zijn nog een grote groep specialties verkrijgbaar, zoals de hangende tillandsia Usneoide, Nidularium, Billbergia en Cryptyantus en de Multiflora. Oorspronkelijk groeit deze mini-ananas in de oerwouden van Uruguay.


Ik vind deze plant een echte aanwinst voor je urban jungle. Je koopt je ananasplant voor . De anti snurk plant beter bekend als de Ananasplant of Bromelia kan helpen bij het tegengaan van snurken. Lees hier alles over de bijzondere plant!


Alles wat je moet weten over de verzorging van je Bromelia. Maak eens kennis met de bromelia. Van deze grote Zuid-Amerikaanse plantenfamilie is de ananas de bekendste. Welke jouw favoriet ook is, het hele huis gaat gegarandeerd bruisen.


De anti- snurkplant ( Bromelia Pineapple ) is dé perfecte plant voor op de slaapkamer. Heeft u vragen of wilt u advies? Na de bloei van een bromelia ontstaan stekken aan de basis van je bromelia. Laat ze groeien tot ze de helft van de moederplant hebben.


Geef twee weken water in de kelk en breek dan voorzichtig de stek af, liefst met wortel. Zet de stek in een pot en na een jaar is hij bloeirijp.

Plaats dan een rijpe appel op de kelk, sluit . En dat deze extra zuurstof van de bromelia kan helpen tegen snurken? Het is zomaar een voorbeeld van storytelling. De con- sument van vandaag is steeds meer op zoek naar beleving. Natuurlijk is dit ook een beetje een grap. Maar telers kunnen hier zeker wel wat mee doen.


Het kan mensen interesseren voor . Blikvanger van de Bromelia is ongetwijfeld zijn felgekleurde, grote bloem die als een vlam vanuit het hart omhoog groeit. Die bloemen kunnen de prachtigste kleuren hebben: roo geel, oranje, paars tot zelfs tweekleurig. Dan is dit ananasplantje misschien de oplossing!


De ananas is een tropische plant, oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, Bolivia en Paraguay. De plant behoort tot het geslacht Ananas uit de Bromelia familie. De ananas plant heeft bovenop de vrucht een rozet van bladeren en de vrucht zelf is cilindrisch tot kegelvormig. Geboorteplaats van Brazilië.


Sommige types van ananassen worden gekweekt als kamerplant, ze vormen zelfs een vrucht, hoewel klein en niet eetbaar. De Bromelia Ananas is beresterk en is . Het belangrijkste voordeel van ananas mooie rozet van bladeren. The Bromeliad plant genus consists of over different species.


These plants are great for both outdoor landscapes and as indoor potted plants. Some species are fondly referred to as “ pineapple plants” due to the way the leaves spike upwards similar to the head of a pineapple. What makes this plant so special is its lovely .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts