woensdag 10 april 2019

Waterbus kerstmarkt dordrecht

Kom gemakkelijk en snel met de Waterbus naar de Kerstmarkt Dordrecht. Informatie over openbaar vervoer naar de Kerstmarkt Dordrecht. Tijdens deze evenement wordt de binnenstad van Dordrecht omgetoverd in een kerstsfeer.


Alle informatie over de kerstmarkt , zoals bijvoorbeeld een plattegron is te vinden op . De kerstmarkt in Dordrecht werd zoals elk jaar ook weer drukbezocht.

En dat merkten we ook bij de Waterbus. Op de Merwekade werden de reizigers verwelkomd met warme chocomel, gluhwein en de Kerstman deelde mandarijnen uit. De fiets, het ov, de Waterbus of gewoon met de auto. We zetten alles voor je op een rij.


Naar de centrale halte Dordrecht Merwekade vaart u . Vanaf Camperpark Kinderdijk bent u met de waterbus in minuten bij de grootste kerstmarkt van Nederlan Op het camperpark zijn alle voorzieningen voor winters gebruik, de sanitair ruimten zijn verwarmd en alle plaatsen zijn voorzien van elektra. Onze recreatie ruimte is .

Combineer je bezoek aan de Kerstmarkt Dordrecht met een kerstbrunch op het water met Spido. De Kerstmarkt Dordrecht is de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland! Kom dan met de Waterbus , want deze vaart tussen Dordrecht - Zwijndrecht en Dordrecht - Papendrecht door tot 01h00.


Dit weekend is de Kerstmarkt in Dordrecht. Waterbus vaart zaterdag en zondag volgens een zomer dienstregeling. Reizen met de Waterbus , Producten, Klantenservice, Over waterbus. Lijn Kralingen – Feijenoord.


Impressie van de Kerstmarkt Dordrecht - Duration: 0:39. Metro hoog langs de grote gebouwen van een buitenwijk van Parijs: Issy - Duration: 1:10. DRECHTSTEDEN - Waterbus zal ten behoeve van de Kerstinkopen extra afvaarten verzorgen. Onder meer tijdens de koopavond en de Kerstmarkt op 1 en december in Dordrecht worden extra schepen en bemanning ingezet.


Agenda Extra afvaarten voor koopavonden en Kerstmarkt in Dordrecht ‹ Waterbus. Description: Tomorrow the amazing Christmas Market in Dordrecht will start! Three days filled with shopping, music and warm drinks in our hometown. We are so looking forward!


The store is open on friday and saturday from AM till PM and sunday from AM till PM.

Come in for your holiday shopping, live music and . Vanuit Dordrecht kan men met de Waterbus regelmatig (een tot vier keer per uur op alle trajecten) naar Zwijndrecht, Papendrecht, de Biesbosch, Sliedrecht en Rotterdam. Gedurende dit weekend zal Waterbus ook een afwijkende dienstregeling varen. Op vrijdag december vaart Waterbus volgens de reguliere winterdienstregeling. Een uitzondering is de avondvaart op lijn 21 . Het bureau ziet desondanks mogelijkheden voor avondvaarten.


De waterbus zou in ieder geval kunnen varen bij evenementen, zoals de kerstmarkt en Big Rivers. De ervaring leert dat er dan in ieder geval genoeg reizigers zijn, ook al doordat er dan in Dordrecht gebrek aan parkeergelegenheid is. Opgeven advertentie Uw advertentie weken huis-aan-huis in Dordrecht ,. ZwijndrechtMet Waterbus naar de Kerstmarkt in Dordrecht op Niet ver van de waterbus naar Dordrecht. It is a great location because it is very close to the waterbus which can take you to Dordrecht ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts