woensdag 9 januari 2019

Uponor koppelingen zonder perstang

Toe te passen zonder persgereedschap. Buis recht afknippen, calibreren ( zie calibreerdoorn ) , insteken tot u klikt hoort en klaar! Bij het inschuiven van de buis in de fitting wordt de veiligheidsvergrendeling uit de persring losgemaakt. Te gebruiken voor water en CV.


Deze fittingen zijn betrouwbaar en mogen in beton worden gestort.

Het revolutionaire fittingconcept zorgt voor perfecte verbindingen - ongecompliceerd en zonder. De RTM koppelingen met geïntegreerde persfunctie zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw en. Het Wildkamp assortiment bestaat uit o. Revolutionair rtm technologie met. Beide systemen hebben kiwa. Vind uponor perstang op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Bochten zijn gewoon te krap. De meeste slangen voor de bovenste verdiepingen zitten er al in, maar wacht op koppelingen. Ik kom hier bijvoorbeeld huismerk leiding 16x2mm tegen voor euro per 1meter, maar ik vind ook uponor of henco leiding die het dubbele kosten. Ook kom ik leiding met en zonder mantelbuis tegen. Het zal misschien iets duurder zijn dan andere, meer gangbare systemen, maar daar staat tegenover dat je geen perstang hoeft te huren.


Mijn ervaring is dat knelkoppelingen eenvoudiger werken, goedkoper zijn en ten slote zonder speciaal gereedschaap te verwerken zijn. Bestaan er ook koppelingen die ik zonder speciaal gereedschap kan aansluiten op dit leidingsysteem? Ook uw gereedschap koopt u snel en gemakkelijk online! Warmteservice heeft voor u een breed aanbod gereedschap voor gegarandeerd de laagste prijs!


Waar je voorheen een uponor perskoppeling toepaste om je leidingen te verbinden, was je een dure perstang benodigd. Nieuw in het assortiment van uponor zijn de uponor knelkoppling fittingen: hiermee ben je geen dure perstang benodigd maar kun je het eenvoudig en snel zelf zonder hulpmateriaal aansluiten. Let wel op dat u bij perskoppelingen een perstang nodig zult hebben. Persen zonder ontbramen. Uponor Unipipe koppelingen kopen?


Praxis heeft een uitgebreid assortiment multifit leidingen en koppelingen.

Multi- fit koppelingen zijn geschikt voor zogenaamd flexibele leiding-systemen voor cv, vloerverwarming of drinkwater. Je hebt ongeveer dezelfde kosten als met een traditionele installatie, zonder dat je een dure perstang moet aankopen. Ook is dit visueel te controleren dankzij de doorzichtige ring rondom de fitting, vergeet dus alles over solderen, perstangen en buigtangen. De webshop voor uw installatie en klusmateriaal!


Flexibel werken zonder persgereedschap. Vaak werken deze systemen met perskoppelingen en bijbehorende perstangen. Wanneer u wel wilt werken met flexibele leiding, maar niet met het.


Zelfs de perstang is bij ons te huren, en kan dus geen excuus zijn om niet te persen! Wij leveren het complete assortiment MLC koppelingen en de daarbij behorende perskoppelingen. Installatiekoopjes levert u goedkope kunststof leidingen van merken als viega en uponor en alle voordelige knelkoppelingen van VSH, Giacomini, Bonfix en comfort tegen.


De koppelingen zijn zowel met de handperstang als elektrisch te persen. De perskoppelingen zijn te persen zonder te ontbramen. Mocht u als klant een merk tegen komen waarvoor u geen perstang heeft, geen probleem wij hebben voor elk merk persbekken en perstangen in huis.


Wilt u snel, voordelig en betrouwbaar zonder solderen een waterleiding aanleggen voor een badkamer, keuken, toilet of cv-installatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts