vrijdag 18 januari 2019

Zilvervisjes plaag

TIPS tegen zilvervisjes voor een duurzame oplossing. Verlaag de luchtvochtigheid en zilvervisjes overleven het niet. Wanneer vormen zilvervisjes een zilvervisjes plaag ? Zilvervisjes vormen een zilvervisjesplaag als u er niet meer mee kunt leven.


Dit is bij de één meer dan zilvervisjes zichtbaar per dag en bij de ander zilvervisjes per dag.

Het komt voor dat mensen er honderden aantreffen op een zolder of er . Een zilvervisjes plaag komt vaker voor dan u denkt. Denkt u dat u hiermee te maken heeft? Onderneem dan direct actie.


Welke maatregelen moet u nemen? Eitjes worden in groepen tot maximaal eitjes tegelijk gelegd. Een grootschalige zilvervisjes plaag betekent meestal dat ze voor meerdere jaren in je . Probeer de temperatuur op zolder en in kamers die je weinig gebruikt dus laag te houden.

Echt uitroeien is op deze manier wel lastig: papiervisjes kunnen 1dagen zonder voedsel, en pas beneden de 16°C nemen ze geen voedsel meer op. Maar je kunt er misschien wel voor zorgen dat het geen plaag wordt. Ze behoren weliswaar alledrie tot de familie van de franjestaarten, maar daarmee houdt de gelijkenis tussen het ovenvisje, het zilvervisje en het papiervisje min of. Ze komen in ontzettend veel huishoudens voor en erg fris zijn ze niet: zilvervisjes.


Weijman zegt dat er sprake is van een plaag als je echt grote aantallen zilvervisjes ziet lopen. Die kleine zilverachtige, supersnelle, schichtige schimmetjes? Dat kan heel goed kloppen. Want het blijkt dat de beestjes gedijen in goed geïsoleerde nieuwbouwhuizen, vanwege het warme en vochtige klimaat.


Ze houden zich schuil achter plinten, achter . Deze franjestaart kan met zijn reproductieve wil al snel voor een heuse papiervisjes plaag zorgen, die daarna het hele huis afgaat . Enkele zilvervisjes , papier- of ovenvisjes in huis kunt u prima zelf aanpakken. Maar als er sprake is van een plaag , dan is professionele bestrijding nodig. Tips Gebruik een lijmval of giftig lokaas om een enkel zilvervisje , papier- of ovenvisje te doden. Het vervelende is dat franjestaarten overlast kunnen veroorzaken, schade kunnen aanrichten en ook kunnen uitgroeien tot een plaag.


Van de drie visjes komt het zilvervisje het meest voor in Nederland. Het zilvervisje leeft het liefst in vochtige ruimtes.

Ook het boekenvisje komt geregeld voor in Nederlan vaak op plekken . Als je zilvervisjes hebt hoeft dit niet direct te betekenen dat je te maken hebt met een plaag. Mocht je vaak zilvervisjes tegenkomen dan kan dit duiden op een plaag. Je bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes.


Of waren het misschien papiervisjes? Ze lijken namelijk nogal op elkaar. Je kunt er flink de kriebels van krijgen en als je een hele plaag in huis hebt, lopen je boeken, behang en archieven flinke schade op. Maar zijn deze beestjes ook schadelijk voor je . U bent ze vast weleens tegengekomen: zilvervisjes.


Voor de gezondheid zijn ze niet schadelijk, maar u kunt er wel flink de kriebels van krijgen en als het op een plaag uitloopt, kunnen onder meer boeken, behang en archieven flinke . Goed om te weten is dat een paar zilvervisjes niet schadelijk zijn, pas als er sprake is een plaag kan het vervelend worden. Denk aan schade aan boeken, behang en schilderijen. Om zilvervisjes te voorkomen, kun je verschillende maatregelen nemen.


Je vindt ze tussen je kleren, op de badkamer, in de keukenla en soms zelfs in bed. Bewaren van spullen op zolder blijkt ook vaak een ramp te zijn met deze vervelende insecten in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts